Reklam

Steve Johnson/Sam Querrey - Rajeev Ram/Joe Salisbury: 1

Matchcenter
9 september 2021 at 18:10 - Tennis, USA - Grand Slam |
Louis Armstrong Stadium
9 sep 2021 at 08:27 (Uppdaterad 9 sep 2021 at 19:29) 09/09
103
0
Chans (1-2): 43-57%
Spelvärde: 120,40%
Lägsta spelbara odds: 2,33
Units: 8/10
Hit/Miss: 0-2
Bethard Spela nu hos Bethard
Vi är framme vid semifinal i US Open och precis som jag sagt i några omgångar nu. Jag tror Johnson/Querrey blir extremt farliga.

De blir farliga, amerikanerna, och jag tror också att de underskattas lite. Man kan inte jämföra det här med när de deltar i vanliga turneringar. I tidiga omgångar bryr de sig måttligt. Det spelar dem ingen roll om de åker ut tidigt i dubbel, större fokus än så har de inte på spelformen. Men nu, framme vid semifinal i US Open, då är det något annat. Då är de på precis samma nivå som dubbelspecialisterna inställningsmässigt, och då blir de livsfarliga.

Starkt motstånd här. Ram/Salisbury har varit varit lite av de stora turneringarnas par de senaste åren och nu är de långt fram igen. Mycket stabila, mycket bra, och rättmätiga favoriter här.

Men hur stora favoriter är de då? 

Inte så stora som oddsen i alla fall.

Johnson/Querrey slog ett jämbördigt motstånd med det här paret enkelt i förra omgången och de känns som lite av en mardröm för dubbelspecialisterna som de spelar just nu. De servar extremt bra så specialisterna inte kommer åt dem och sen blir deras pangande från baslinjen väldigt obehagligt.

Ram är visserligen amerikan han också, men vi kan ändå räkna med bra publikstöd för de mer kända hemmaspelarna här och det ska nog inte underskattas.

Jag tycker 2,80 är högt och fint och bara att köra.

Högst odds hos Bethard.

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback