Reklam

Stefanos Tsitsipas - Roger Federer: 2

Matchcenter
17 maj 2019 at 16:00 - Tennis, ATP
Centrale, Foro Italico
17 maj 2019 at 09:00 (Uppdaterad 17 maj 2019 at 20:40) 17/05
84
0
Chans (1-2): 50-50%
Spelvärde: 114,50%
Lägsta spelbara odds: 2,00
Units: 7/10
Hit/Miss:
Bethard Spela nu hos Bethard
Turnering: Rom. Underlag: Grus.

Federer har varit konstant undervärderad under den dryga vecka som hans grussäsong pågått. Han har bevisat att det är fel i och med att han vunnit sina matcher, och hade matchboll mot Thiem i Madrid. Fram till igår då när han gjorde en rätt dålig match mot Coric men till slut ändå lyckades vinna.

Jag vet inte om det är det eller om det är matchen mellan Federer och Tsitsipas i Australian Open som spökar till det för folk men jag tycker det är rätt märkligt att Tsitsipas är klar favorit här.

Han är riktigt bra just nu, Tsitsipas, och bra seger över Fognini igår. Givetvis också finalplatsen i Madrid. Men jag tycker att Federer fortfarande är den klart bättre spelaren av de här två, och man ska ha klart för sig att han gjorde en usel match där allt gick emot honom i Australian Open. Nu grus, det talar för Tsitsipas som också har kanonform, men är Federer bara lite bättre än igår eftermiddag, vilket är troligt, så har han alla chanser i världen här.

Jag tycker Federer underskattas, jag tycker det är vidöppet, och 2,30 är mycket bra.

Högst odds av alla spelbolag när det gäller ATP-touren hos Bethard. De har över 98% återbetalning på den här matchen. Man bör alltså ha konto där om man spelar på tennis. 500 kronor i boost om man startar konton genom att klicka här.

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback