Reklam

Stefanos Tsitsipas - Milos Raonic: 1

Matchcenter
24 januari 2020 at 09:15 - Tennis, USA - Grand Slam |
Margaret Court Arena
23 jan 2020 at 10:27 (Uppdaterad 24 jan 2020 at 11:47) 23/01
36
0
Chans (1-2): 73-27%
Spelvärde: 103,66%
Lägsta spelbara odds: 1,37
Units: 6/10
Hit/Miss: 0-3
Bethard Spela nu hos Bethard
Turnering: Australian Open. Underlag: Hardcourt.

Stormatch redan i tredje omgången här i Australian Open. Tsitsipas har fått en väldigt tuff väg fram den här gången, men jag tror han kommer klara det.

Även om Raonic är bättre än sin ranking. Han är 35:a just nu, bättre än så är han, men när man jämför med Tsitsipas. Raonic är ingen topp-10-spelare längre, Tsitsipas äe sexa i världen, med mersmak skulle jag säga. Han kommer utmana uppåt snarare än neråt den här säsongen. Jag tror han kommer avsluta säsongen femma i världen. Om Raonic skulle spela en hel säsong utan skadeuppehåll, vilket aldrig händer men om, då tror jag han skulle bli topp-15, som bäst.

Tsitsipas överlägsen i spelet

Det skiljer rejält i nivå mellan spelarna med andra ord. Inga inbördes möten att luta sig mot, men jag tycker att det här borde passa Tsitsipas bra. Han har räckvidden och noggrannheten för att kunna få Raonic serve i spel och när bollen väl kommer i spel, då kommer Tsitsipas vara totalt dominant.

Tsitsipas klart bättre och även om det säkert bli ganska jämnt och relativt små marginaler, han är också den klart bättre av dem när det hettar till. Jag tror han vinner det här med ganska god kontroll.

Hämta en bra bettingbonus här på Betting. Ta del av alla matcher idag, tablå med sport på TV och massor av bettingtips.

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback