Reklam

Stefanos Tsitsipas - Kyle Edmund: 2

Matchcenter
20 juni 2019 at 13:50 - Tennis, ATP
Centre Court
18 jun 2019 at 08:51 (Uppdaterad 20 jun 2019 at 14:17) 18/06
145
0
Chans (1-2): 63-37%
Spelvärde: 116,55%
Lägsta spelbara odds: 2,70
Units: 6/10
Hit/Miss: 2-0
Bethard Spela nu hos Bethard
Turnering: London. Underlag: Gräs.

Märkligt egentligen. Edmund är engelsman och är därmed uppväxt med massor av möjligheter att spela på gräs. Han har också ett spel som ska passa väldigt bra för underlaget. Men trots detta, hans siffror på gräs är inte bra. Kanske att de ljuger lite dock. Grässäsongerna är korta, och med fel lottningar hinner inte matchstatistiken jämna ut sig. Jag har sett Edmund spela på gräs många gånger och enligt min uppfattning är han en rätt bra grässpelare. Det är bara den lilla detaljen att statistiken inte bekräftar det riktigt.

Tsitsipas inledde grässäsongen väldigt vingligt när han förlorade mot Jarry direkt i Hertogenbosch. Den insatsen måste man ta på allvar i och med att han har väldigt begränsad erfarenhet av gräs sen tidigare. han har ett spel som borde passa för det, men det kan ibland ta lite tid att lära sig sättet att röra sig på gräset, särskilt för stora spelare, och kanske att det kommer vara just så för Tsitsipas.

Edmund har hemmaplan och med tanke på en svajande form kommer han vara väldigt sugen på att hitta rätt här. Jag tror han kan bli farlig och jag tycker att Tsitsipas är alldeles för stor favorit på oddsen.

Högst odds som alltid på atp-touren hos Bethard. 500 kronor i boost om man ännu inte har konto.

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback