Reklam

Stefanos Tsitsipas - John Isner: 2

Matchcenter
4 juni 2021 at 21:10 - Tennis, USA - Grand Slam |
Philippe-Chatrier Court
4 jun 2021 at 09:13 (Uppdaterad 4 jun 2021 at 23:50) 04/06
162
+3
Chans (1-2): 75-25%
Spelvärde: 181,25%
Lägsta spelbara odds: 4,00
Units: 10/10
Hit/Miss: 3-1
Bethard Spela nu hos Bethard
Det är inte ofta faktiskt som jag fullständigt förkastar sannolikheterna enligt oddsen en bit in i en Grand Slam-turnering men här är det just så. Jag tycker de är helt galna.

Som jag ser det får man tre gånger pengarna extra här. Över sju gånger pengarna på Isner. Korrekt för mig är fyra gånger pengarna.

Tsitsipas är en bättre spelare än Isner. Men hur mycket bättre? Ja, det är frågan. Tsitsipas är femma i världen, fyra i världen på grus. Isner, vad är han? Han är i alla fall inte 30 i världen som han är på rankingen. Hans spelstyrka berättigar just nu en placering runt tiostrecket skulle jag säga.

5 mot 10 alltså om jag ska bedöma spelstyrka. Fördel Tsitsipas, men en begränsad sådan.

Grus? Stor fördel Tsitsipas som kanske varit bäst av alla på grus i sommar. Isner har normalt problem på grus. Just nu under sommaren minns vi dock Isners otroligt fina turnering i Madrid och han har följt upp den turneringen mycket bra här i Paris. Jag tycker han imponerade stort mot Krajinovic i senaste omgången.

3-2 i inbördes möten för Tsitsipas men det ska samtidigt läggas till att han vunnit de tre senaste. Svårt dock att läsa ut mycket av matcherna.

Hur passar detta då de båda?

Det är faktiskt lite komplext, men jag skulle säga att det kan bli stora problem för Tsitsipas.

Att det kommer bli serveinriktat är ingen överdrift. Hur bra returer har då Tsitsipas? Det är inte hans styrka direkt i alla fall. Dessutom returnerar han offensivt. Det vill säga, han backar ogärna bakåt vilket är det mest effektiva sättet att hantera Isners missiler. Jag tror att Tsitsipas kommer ha det tufft att få bollen i spel.

Avslutningsvis. Det kommer bli tiebreaks här. Där är Tsitsipas extremt stark. Men det är Isner också. Här får Tsitsipas något att bita i. Någon som inte viker ner sig.

Jag förstår inte oddset. Jag tycker värdet är enormt på Isner och jag tycker man ska maxspela.

Högst odds, givetvis hos Bethard.

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback