Annons

Stefanos Tsitsipas - Jannik Sinner: 1 - Speltips

Matchcenter
22 januari 2023 at 09:15 - Tennis, Grand Slam |
Rod Laver Arena
21 jan 2023 at 16:34 (Uppdaterad 22 jan 2023 at 13:16) 21/01
99
+1
Chans (1-2): 72-28%
Spelvärde: 104,40%
Lägsta spelbara odds: 1,39
Units: 7/10
Hit/Miss: 3-2
Bethard Till Bethard
Nu börjar det bli viktigt i Australian Open. Åttondelsfinal, och extra viktig den här matchen då vinnaren kommer ha en jättechans att nå final.

Det har rasat bort seedade spelare från Australian Open den här gången och det gör att för de spelare som är kvar är möjligheterna sällsynt goda att ta sig långt i en Grand Slam-turnering.

I synnerhet här. Det saknas toppspelare helt och hållet på den här halvan av lottningen. Tsitsipas är kanske en sådan, Auger-Aliassime är också kvar, men det är verkligen tunt. Det finns ingen Djokovic, ingen Medvedev, ingen Nadal, ingen sån spelare som är van vid att gå till final i Grand Slam-turneringar i vägen.

4-1 för Tsitsipas i inbördes möten här och det är också ganska lätt att backa upp den statistiken med verkligheten. 

Sinner är beroende av att ha ett spel där det är bra spel så att säga. Han är en bollare som vill ha fina, rena dueller. Är det en enda spelare som är duktig på att se till så det inte blir så, ja då är det väl Tsitsipas. 

Jag tror också det kan spela in både att Tsitsipas är stabilare än Sinner, han har inga downperioder i matcherna, samt att Tsitsipas är den starkare av dem när det hettar till i seten.

Det skiljer inte jättemycket mellan dem men Tsitsipas är den bättre spelaren och det här passar honom dessutom klart bättre spelstilsmässigt. Ovanpå detta brukar Tsitsipas leverera när sådana här möjligheter uppenbarar sig. Jag tycker helt enkelt mycket talar för Tsitsipas här. 

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback