Annons

Speltips : Stefanos Tsitsipas - Félix Auger-Aliassime: 1

Matchcenter
1 november 2023 at 14:25 - Tennis, ATP
Court Central, AccorHotels Arena
Uppdaterad
8
+2
Har de senaste tio åren byggt upp landets största tennissajt, vamosrafa.se som sedan några år tillbaka ligger hos Bethard. Har på olika sätt ägnat mig åt tennisbetting i mer än 20 år. Kort sagt, jag kan tennis.
Visa mer
Show less
Chans (1-2): 56-44%
Spelvärde: 107,52%
Lägsta spelbara odds: 1,79
Units: 7/10
Hit/Miss: 2-0
Bethard Till Bethard
Det känns som ett ganska bra läge för Tsitsipas att ta chansen det här.

Auger-Aliassime vann i Basel och alla ser det som att han helt och hållet är tillbaka. Det kan ju i teorin vara så. Men det kanske måste visas någonting mer innan man helt och hållet utgår från det.

Han spelade okej i Basel, Auger-Aliassime men jag måste säga att jag tycker att det gick lite på en höft. Han hade det flyt som spelare som tidigare spelat bra på en viss spelplats ofta har. Tittar man på hans nivå innan Basel, hur svag han varit så länge, så tycker jag ändå man måste vara lite misstänksam. Dessutom, bara tre dagar sen den superframgången. Är det helt givet att han klarar att ladda om till det här? Kanske inte.

Tsitsipas är inte alls i form. Han jobbar på men mycket går emot honom. Kanske dock att han skulle behöva just det Auger-Aliassime hade i Basel. Någon slags superflyt där matcherna bara ramlar in. Jag tycker det känns lite som att Tsitsipas börjar samla ihop till något sånt. 

5-3 i inbördes möten för Tsitsipas. 5-1 på de senaste sex. Och självklart, han är en i grund och botten ganska mycket bättre spelare än Auger-Aliassime om man frågar mig.

Detta sammantaget gör att jag tycker Tsitsipas är favorit idag. 

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba insättningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Fler speltips

Kunde ej hitta några speltips

Kommentarer

Feedback