Reklam

Stefanos Tsitsipas - Dominic Thiem: 2

Matchcenter
17 november 2019 at 19:15 - Tennis, ATP
Centre Court, The O2 Arena
17 nov 2019 at 07:36 (Uppdaterad 17 nov 2019 at 21:50) 17/11
163
0
Chans (1-2): 43-57%
Spelvärde: 106,02%
Lägsta spelbara odds: 1,75
Units: 5/10
Hit/Miss: 2-1
Bethard Spela nu hos Bethard
Turnering: Slutspelet. Underlag: Hardcourt.

Årets sista match på atp-touren och jag tycker att det finns tillräckligt som talar för att Thiem ska vinna den.

Thiem förlorade mot Berrettini när han inte kämpade, men i övrigt tre otroligt bra matcher. Han slog Federer i raka set, slog Djokovic i en grym match, och igår slog han Zverev i raka, fullt rättvist. Han har varit jättebra den här veckan.

Tsitsipas också. Han förlorade precis som Thiem sin sista betydelselösa match i gruppen, men i övrigt ytterst imponerande. Medvedev, Zverev och Federer har han slagit. Federer i raka set igår, men jag tror att folk imponeras för mycket av den segern. Rent spelmässigt var Federer egentligen bättre, ganska klart bättre, men hans huvud var bara inte med honom. Tsitsipas kom undan lite lättare än han kanske borde där.

Två formstarka spelare i dagens final alltså. 

4-2 i inbördes möten för Thiem, och något jag tycker är lite intressant är att de möttes två gånger på hardcourt förra året, och att Thiem vann båda matcherna. Han var då inget större hot på hardcourt, Tsitsipas hade redan slagit igenom, och Tsitsipas borde alltså vunnit då. Totalt står det 3-1 till Thiem på hardcourt och han vann senast för en dryg månad sen i Beijing. Det känns som att siffrorna indikerar att Thiem har ganska lätt för Tsitsipas.

Så tror jag också det är i verkligheten, att Thiem har rätt lätt för Tsitsipas. Thiem störs inte på samma sätt som exempelvis Federer av att bli attackerad men framför allt, jag tror att Tsitsipas kommer få det svårt i duellerna här. Thiem kommer få utrymme för sin blytunga forehand och jag tror inte att Tsitsipas riktigt kommer hinna med att försvara sig.

Thiem har det skarpare vapnet av dem, jag tror han är lite bättre, och det ska passa honom ganska bra. Jag tror han vinner den här finalen.

Högst odds, som alltid på tennis, hos Bethard. 100% bonus upp till 1000 kronor om man blir medlem där via oss på Betting.se.

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback