Reklam

Stefanos Tsitsipas - Denis Shapovalov: 1

Matchcenter
3 januari 2020 at 02:50 - Tennis, ATP
Pat Rafter Arena, Queensland Tennis Centre
31 dec 2019 at 10:27 (Uppdaterad 3 jan 2020 at 04:53) 31/12
129
0
Chans (1-2): 66-34%
Spelvärde: 110,22%
Lägsta spelbara odds: 1,52
Units: 8/10
Hit/Miss: 0-2
Bethard Spela nu hos Bethard
Turnering: ATP Cup. Underlag: Hardcourt.

Det kommer vara tacksamt att spela emot Shapovalov här i början av säsongen. Jag tror inte att han på något vid är någon slags ny spelare efter framgångarna precis i slutet av förra säsongen. Han kommer vara ungefär samma spelare som tidigare men här värderas han som något helt annat.

Tsitsipas är numera en topp-10-spelare med mersmak. För hans del kommer säsongen handla om att utmana om att vara topp-5 snarare än att kämpa för att hänga kvar på topp-10.

Den nivån är inte Shapovalov på, det är bara att säga som det här.

Tsitsipas har redan visat form i några träningsmatcher och han brukar vara bra i säsongsinledningarna. Få spelare är så bra förberedda som han.

Spelstilsmässigt då? 

Tsitsipas smartare och stabilare

2-1 i inbördes möten för Shapovalov men jag tror det mer handlar om slumpen. De har mötts i turneringar där Shapovalov haft några av sina få riktigt bra veckor. Ganska liknande spelare egentligen men Tsitsipas är mycket smartare och mycket mer stabil. Han ska vinna matchen.

Ytterligare en parameter här är att Shapovalov inte behöver vinna matchen för att Kanada ska vinna lagmatchen. De kommer sen ta dubbeln och avgöra där. Om det går emot kommer han troligen spara sig lite till dubbeln. 

Högst odds på matchen hos Bethard.

Läs alla speltips här på Betting. 

Hitta en ny bonus här på Betting.

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback