Reklam

Stanislas Wawrinka - Nicolas Mahut: 2

Matchcenter
20 juni 2019 at 14:35 - Tennis, ATP
Centre Court
20 jun 2019 at 08:52 (Uppdaterad 20 jun 2019 at 16:46) 20/06
80
0
Chans (1-2): 60-40%
Spelvärde: 124,00%
Lägsta spelbara odds: 2,50
Units: 7/10
Hit/Miss:
Betfair Sportsbook Spela nu hos Betfair Sportsbook
Turnering: London. Underlag: Gräs.

Man har väl lite att förklara här kanske. Vi har alltså en av världens bästa spelare i Wawrinka mot Mahut som egentligen lagt av med singelspel för att han var för dålig men som kom tillbaka och mirakulöst nog vann några matcher i Franska Öppna.

Nu gräs, och på gräs kommer Mahut alltid vara farlig i viss mån. Han är en av de senaste 10 årens absolut mest utpräglade grässpecialister.

Wawrinka, han är lika extremt svag på gräs. Av toppspelarna är han den som missgynnas mest av gräs.

Jag tror att det här kommer bli spelstilsmässigt problematiskt för Wawrinka. Han har returerna som sin största svaghet på alla underlag, men på gräs blir det ännu värre. Han kan i princip inte returnera offensivt, han hinner inte, och Mahut kommer därmed kunna komma fram efter sin serve och slå in massor och åter massor av enkla volleys.

När bollen väl är i spel kommer Mahut göra allt för att Wawrinka inte kommer få slå sina tunga grundslag och jag tror han kommer lyckas bra genom att hela tiden hålla bollen lågt.

Jag tror helt enkelt inte att Wawrinka kommer få fram så mycket av det han är bra på och jag tror detta är en grymt fin chans för Mahut.

  • 100% upp till 1000 SEK i välkomstbonus!
  • Världens största spelbörs
  • Även poker & casino

Kommentarer

Feedback