Reklam

Stanislas Wawrinka - Daniil Medvedev: 2

Matchcenter
3 september 2019 at 20:25 - Tennis, USA - Grand Slam |
Arthur Ashe Stadium
3 sep 2019 at 10:53 (Uppdaterad 3 sep 2019 at 23:00) 03/09
87
0

Us open, hard

Chans (1-2): 40-60%
Spelvärde: 129,00%
Lägsta spelbara odds: 1,67
Units: 8/10
Hit/Miss: 1-3
Bethard Spela nu hos Bethard

Värdelös form nu men det vänder. Självklart ska vi gå på medvedev idag.

Medvedev har spelat helt okej på slutet, kan man säga. Wawrinka har väldigt hög kapacitet, kan slå alla när han spelar som bäst. Såg ingenting av matchen mot djokovic, djokovic lämnade wo i 3set och det tyder minst sagt på att han inte var i 100% skick.

Såg stora delar av wawrinka - lorenzi och det var inte speciellt imponerande av wawrinka. Han har en riktigt bra första serve, spelar sedan tungt från baslinjen. Bra på att hitta vinklar bakifrån baslinjen, rör sig godkänt. Han försöker ofta blockera tillbaka returerna och backar väldigt långt bak för att slå sina returer. Tror det kan bli problem mot medvedev, det gäller för wawrinka att försöka få tryck i returerna.

Daniil, guden. Har en riktigt bra första serve, spelar ganska flackt och håller bollen lågt över nätet. Rör sig väldigt bra för att vara nästan 2 meter lång. Grymt stabil från baslinjen och har fin känsla. Medvedev har bra returer och det tror jag kommer vara en stor fördel i matchen. Wawrinka kommer vara den som försöker styra matchen.

Medvedev är för mig den lite bättre spelaren, det blir säkert jämnt men mycket fint odds och medvedev ska spelas.

Come on!

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback