Reklam

Stade Rennais - Saint Etienne

4 februari 2016 at 22:00 - Annan
7 apr 2017 at 14:18 (Uppdaterad 17 maj 2017 at 14:57) 07/04
Dag: torsdagen den 4:e februari
Tid: 21.00
Plats: Roazhon Park, Frankrike
Då var det dags för 24:e omgången i Franska Ligue 1. Det är en väldigt jämn tabell och det är bara Paris Saint Germain som har dragit ifrån i toppen. Det är två väldigt jämna lag som drabbas samman i denna match och det erbjuds väldigt fina odds.

Hemmalaget Stade Rennais ligger för tillfället på en sjundeplats i Ligue 1. De har lyckats spela ihop 34 poäng efter 23 spelade omgångar. Bortalaget Saint Etienne ligger på en niondeplats i tabellen, med bara en poäng mindre än Stade Rennais. Den här matchen är väldigt viktig för båda lagen för hur slutet av tabellen ska sluta för deras del.

Förra mötet lagen emellan slutade oavgjort. Det var en match med två lag som tänkte mycket på defensiven och det var få målchanser. Matchen slutade 1-1 och Stade Rennais mål gjordes utav Pedro Henrique. Saint Etiennes mål gjordes utav Valentin Eysseric på straff.

Matchen 
Jag tror den här matchen kommer se ganska lik ut som det senaste mötet. När de här båda lagen drabbas samman så har dom en vana att spela oavgjort. Det har hänt i de tre senaste mötena mellan lagen. Jag tror det är stor chans att det blir oavgjort även denna gång.

Matchodds 1X2
Alla odds är hämtade från bet365.com
Stade Rennais, 2.20

Oavgjort, 3.10

Saint Etienne, 3.60

Mitt tips: Oavgjort

Med tanke på att de tre senaste mötena mellan har slutat oavgjort, så tycker jag det är stor chans att det blir så även i denna match. Det har nästan blivit som en vana att det här mötet ska sluta oavgjort, därför är det ett bra spel. Oddset på ett oavgjort resultat är också väldigt spelvärt inför denna tillställning.
  • Regler och villkor gäller
  • Ansvarsfullt spelande
  • 18+ åldersgräns
Feedback