Reklam

St. Louis Blues - Washington Capitals: 1

Matchcenter
3 april 2018 at 02:00 - Hockey, USA - NHL
Scottrade Center
2 apr 2018 at 15:43 (Uppdaterad 3 apr 2018 at 04:50) 02/04
51
0

Chans (1-2): 67-33%
Spelvärde: 113,90%
Lägsta spelbara odds: 1,49
Units: 8/10
Hit/Miss:
Interwetten Spela nu hos Interwetten
Washington säkrade igår titeln som vinnare av Metropolitan Division och spelar idag igen borta mot slutspelsjagande St Louis. Hemmalaget vek ned sig senast och bör vara rejält revanschsugna och den här matchen släpper man inte.

Blues spelade senast borta mot Arizona där man oväntat fick storstryk mot ett lag som inte har någonting alls att spela för. Jag såg inte matchen, men förlorar man med 6-0 mot ett lag utan motivation när man själva har allt att spela för så är det ett ganska tydligt tecken på dålig inställning eller att man helt enkelt hade en dag där alla bara var dåliga. Idag är man tillbaka på hemmaplan mot Washington och ska man ta sig till slutspel så är en seger idag ett måste. Man ligger just nu ett poäng under slutspelstrecket, men de två lagen över dem, Los Angeles och Colorado, möter varandra ikväll och har dessutom en match mer spelad. Blues har alltså en jättechans att sätta detta i sina egna händer ikväll. Washington vann igår natt borta mot Pittsburgh med 3-1 och det mycket tack vare Grubauer i kassen som räddade laget flera gånger med några riktiga superräddnignar. Idag lär man sätta Holtby i kassen och det ser jag inte direkt som ett plus då Grubauer varit den klart stabilaste av dem två på slutet. I vilket fall så innebar vinsten att man säkrade divisionstiteln och nu på riktigt kan börja ladda för slutspel. Med tanke på hur Capitals kan se ut ibland så tror jag det här med inställningen och motivationen till den här matchen kan ställa till det rejält. Man möter ett superhungrigt hemmalag och man kommer få det riktigt jobbigt ikväll.

Talar för spelet

  • Caps säkrade divisionstiteln igår och kan spela avslappnat idag. De lär inte offra sig mer än nödvändigt med tanke på att slutspelet börjar inom någon vecka. Blues har verkligen allt att spela för och bör vara klart hungrigare.
  • Revanschlusten hos hemmalaget. 6-0 senast borta mot Arizona och det var det nog ingen som hade räknat med. De har inte råd med en plattmatch till.

Talar emot spelet

  • Capitals är ett av ligans bästa lag och har en bred trupp. I sina bästa dagar är man såklart riktigt bra och kan spela bort många lag med deras skickliga passningsspel.
  • Jag har aldrig gillat målvakten Jake Allen om jag ska vara ärlig. Han må vara bra för det mesta, men när det väl gäller så har han en tendens att inte hålla. Som exempel är det väl bara att titta på de senaste slutspelen.

Jag tycker det är spelet känns rätt givet även fast kanske Washington i grund och botten är ett bättre lag. Det viktigaste i den här matchen för Blues är att ta poäng, förhoppningsvis två, och därför kommer jag välja moneyline för att vara lite ”säker”. Raka spelet funkar också. Jag testar alltså St Louis inklusive övertid/straffar till oddset 1.70 hos Interwetten.

Lycka till!

/Heden

  • 100% upp till 1000 SEK i välkomstbonus!
  • Höga odds
  • smidig hemsida

Kommentarer

Feedback