Reklam

St. Louis Blues - Vegas Golden Knights: Över 5,5

Matchcenter
2 november 2018 at 01:00 - Hockey, USA - NHL
Scottrade Center
1 nov 2018 at 22:30 (Uppdaterad 2 nov 2018 at 03:42) 01/11
15
0
Chans (över-under): 57-43%
Spelvärde: 107,16%
Lägsta spelbara odds: 1,75
Units: 6/10
Hit/Miss: 5-3
CoolBet Spela nu hos CoolBet
Efter en tids häktiska dagar för egen del så ge vi NHL ett försök inatt. St Louis ta emot Vegas och kommer ifrån en välförtjänt seger. Nu tar man sig an förra årets succélag och jag tror helt enkelt på en öppen drabbning.

St Louis har kämpat länge för att hitta rätt form. Man har varit grymma offensivt och gjort en hel del mål. Då känns det inte heller som att Tarasenko kommit igång på riktigt så det finns mycket att hämta där. Problemet är att man släppt in för mycket mål och en sådan som Jake Allen som jag ansett är väldigt överskattad i många år, visar kanske också nu att han inte är så bra som många säger. Vegas har som förväntat gått lite tyngre denna säsong och det är väl förståeligt med tanke på vilken debutsäsong man har bakom sig. Det är svårt att toppa det och förväntningarna blir såklart också väldigt höga på laget. I vilket fall så har man haft lite problem med målskyttet och mot ett lag som inte imponerat överdrivet defensivt så bör man ha bra chanser att bryta den trenden idag.

Talar för spelet

  • Blues har varit starka offensivt och bara på de fyra senaste matcherna har man gjort hela 19 mål. Vegas är inte lika starka defensivt och kommer att få problem.
  • Blues defensiv har funkat till och från, men för att det ska funka fullt ut så måste man lita på sin målvakt. Allen in i kassen idag igen och jag ser inte det som något positivt för tillfället.
  • Det görs klart fler mål i genomsnitt i NHL de senaste åren och en lina på 5,5 mål känns klart rimligt som det ser ut just nu.

Talar emot spelet

  • Vegas får inte offensiven att stämma. Får man inte in pucken i tid så sätter det sig säkerligen i skallen.
  • Gästerna bör ha enorm respekt för Blues. De vet om att de är starka offensivt och fokuserar kanske lite extra på att täppa till i mitten. Det missgynnar såklart sin egen offensiv en aning.

Tycker ändå en hel del talar för att vi ska knäcka linan idag. Det är i grunden två offensivt skickliga lag där jag tror att hemmalaget står för merparten av målen idag. Med Blues defensiv kan dock allt hända. Jag testar över 5.5 mål till oddset 1.88 hos Coolbet.

Lycka till!

/Heden

  • Odds som sticker ut
  • Grymt bra välkomstbonus
  • Relativt enkla omsättningskrav

Kommentarer

Feedback