Reklam

St. Louis Blues - Vancouver Canucks: (AH: -1,5) 1

Matchcenter
24 mars 2018 at 01:00 - Hockey, USA - NHL
23 mar 2018 at 17:10 (Uppdaterad 24 mar 2018 at 09:30) 23/03
33
0
Chance (1-X-2) including handicap: 53-0-47%
Spelvärde: 104,94%
Lägsta spelbara odds: 1,89
Units: 6/10
Hit/Miss: 4-1
Unibet Spela nu hos Unibet
Natten mot lördag och vi har som vanligt ett par matcher i NHL. Nu återstår det inte många omgångar och för St Louis så är varenda poäng viktig nu. Inatt kommer ett avsågat och back-to-back spelade Vancouver på besök. Komfortabel hemmaseger?

St Louis har spetsat till formen rejält under de senaste veckorna nu och är på allvar med i kampen om en plats i slutspelet. Nu har man bara tre poäng upp till rätt sida strecket och då när man tar emot Vancouver så är två nya poäng ett måste utan tvekan. För två dagar sedan mötte man Boston i en tight match där man tillslut avgjorde i övertiden och inkasserade därmed sin tredje raka seger. Blues har haft en ganska tuff säsong överlag. Man har inte fått ut den potential man kanske trodde att man skulle ha utan får nu verklige kriga in i det sista om man ska ta sig till slutspel. Laget man har på pappret är bra och ingen tycker det är konstigt ifall man halkar upp bland topp åtta innan säsongen är slut. Inatt möter man Vancouver och det är en match man verkligen ska vinna. Det talar verkligen för hemmaseger inatt och förhoppningsvis löser man det med fler än ett mål. Inget talar egentligen för bortalaget. De tog en seger igår borta mot Chicago med 5-2 och det var den första segern på väldigt länge. Chicago är ett lag som har fallerat fullständigt och är otroligt slappa för tillfället så segern är väl heller inget speciellt att skryta med. Nu kommer det bli en helt annan matchbild och ett helt annat tempo från ett hungrigt hemmalag. Oddset är lågt på en rak seger, men jag tycker man ska lösa en komfortabel seger här.

Talar för spelet

  • Motivation vs ett lag som inte har ett dyft att spela för. St Louis måste vinna för att hänga på lagen ovan i kampen om slutspel. Vancouver ligger näst sist, har inget att spela för och vill förmodligen bara åka på golfsemester.
  • Formen. Blues är ett helt annat lag nu de senaste veckorna jämfört med hur de varit tidigare. På något sätt verkar man ha insett allvaret och man har bra utdelning framåt för tillfället. Vancouvers form är trots segern igår katastrofal.
  • Vancouver är i dålig form och dessutom spelade man så sent som igår i Chicago där man fick inrikta sig på försvarsspel väldigt mycket. Nu kommer man möta ett heltaggat hemmalag och känslan är väl att man helt enkelt inte kommer orka med i sextio minuter.
  • Skadeläget i Canucks är inte optimalt. Dorsett, Granlund, Eriksson, Baertschi, Gudbranson och bäste målskytten Boeser är alla otillgängliga.

Talar emot spelet

  • Det räcker att vinna med ett mål för Blues såklart. En vinst är en vinst och skulle man bara leda med ett mål så lär man inte heller ta några större chansningar.

Jag tycker inte speciellt mycket talar emot att St Louis ska vinna den här matchen. Man kommer vara spelförande och Vancouver kommer förmodligen inte att orka med hela matchen. Oddset är i lägst laget kanske, men tycker ändå det är spelbart med tanke på förutsättningarna. Jag testar St Louis -1.5 till oddset 1.98 hos Unibet.

Lycka till!

/Heden

  • 200% upp till 2000 SEK i välkomstbonus!
  • Svensk gigant inom betting
  • Bättre odds än de flesta

Kommentarer

Feedback