Reklam

St. Louis Blues - Minnesota Wild: 2

Matchcenter
11 november 2018 at 21:00 - Hockey, USA - NHL
Scottrade Center
11 nov 2018 at 15:26 (Uppdaterad 11 nov 2018 at 23:43) 11/11
28
0
Chans (1-2): 46-54%
Spelvärde: 105,30%
Lägsta spelbara odds: 1,85
Units: 6/10
Hit/Miss: 2-3
Bethard Spela nu hos Bethard
St Louis har haft en tuff inledning, men har nu hittat formen. Tar idag emot ett minst lika formstarkt Minnesota där jag helt enkelt rankar bortalaget som ett mer stabilt lag för tillfället.

St Louis hade det otroligt tufft under en tid då man framförallt släppte in massvis med mål. Målvakten Jake Allen har dock spelat upp sig på slutet och det är klart det har varit en bidragande orsak till att också formen på laget har stigit. Ur min syn så har Allen aldrig varit en målvakt jag gillat och med tanke på bortalagets form här så känns givetvis tvåan här rätt bra. Minnesota hade en lite tyngre inledning dom också, men nu har man spelat upp sig rejält som sagt och tagit flera starka segrar. Så länge man har samma inställning som i de senaste matcherna så vinner man det här. Man spelar otroligt bra över hela banan och släpper till få målchanser, vilket gör att jag inte tror att Blues kommer få lika mycket öppna chanser som i de senaste matcherna. 

Talar för spelet

  • Framförallt tycker jag att Minnesota har en klar fördel på målvaktsposten i form av Dubnyk. Dessutom har man ett bra försvar vilket gör det ännu starkare. Allen har jag som sagt aldrig gillat. 
  • Senast de möttes för en dryg vecka sedan så vann Minnesota enkelt med 5-1, även då på bortaplan. Det var spel mot ett mål då och trots att Blues har bättre form nu så tycker jag att Minnesota har bra chans.

Talar emot spelet

  • Blues är på pappret ett bra lag och är såklart bättre än raden visade i början. De har hittat lite form nu och är klassen bättre nu formmässigt.
  • Inställningen är ibland problem hos framförallt Minnesota. Man tar gärna lite lätt på uppgiften ibland och risken är väl att man nu med tanke på läget med många bortamatcher och ett par starka vinster, att inställningen kanske inte är på topp. 

Jag gillar vad jag sett av Minnesota. Oftast starka insatser och förhoppningsvis även ikväll. Jag testar Minnesota att vinna inklusive övertid/straffar till oddset 1.95 hos bethard

Lycka till!

/Heden

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback