Reklam

St. Louis Blues - Dallas Stars: 1

Matchcenter
9 januari 2019 at 02:00 - Hockey, USA - NHL
Scottrade Center
8 jan 2019 at 14:11 (Uppdaterad 9 jan 2019 at 04:33) 08/01
39
0
Chans (1-2): 55-45%
Spelvärde: 105,60%
Lägsta spelbara odds: 1,82
Units: 6/10
Hit/Miss: 1-3
CoolBet Spela nu hos CoolBet
St Louis är inne i en trend som pekar klart uppåt jämfört med tidigare. Man är dock back-to-back efter en tuff match igår mot Flyers på bortaplan, men känslan är att man tack vare hemmaplan löser detta ändå. Moneyline spelas på Blues.

Talar för spelet

  • St Louis har haft problem under säsongen, men det känns som att man är på rätt spår igen efter ett par godkända insatse. 3-0 igår mot Flyers på bortaplan där man spelade riktigt bra.
  • Dallas har ett frågetecken för formen på sina stjärnor och det är väl därför man också gått tungt senaste veckorna. 
  • Hemmaplan. Blues är inte nämnvärt starka hemma, men Dallas är klart svagare på resande fot än vad man är hemma i Texas.
  • Dallas har en femma som är riktigt bra, men resten då? Blues känns klart bredare över fyra femmor och jag tror att man tillslut maler ner dem.

Saker att tänka på

  • Storstjärnorna i Dallas har börjat producera igen lite smått efter många veckors svaga insatser. Seguin har hittat nätet igen, vilket är en viktig del ifall Dallas ska till slutspel eller inte.
  • Blues målvakter har haft det tufft till och från där man presterat väldigt ojämnt. I mitt tyck är inte Jake Allen någon toppmålvakt. Oroande såklart med målvakter som ej levererar.
  • Blues spelade igår och är alltså back-to-back denna match. Behöver inte betyda supermycket, men klart det hade varit mer positivt om de fått vila lite mer mellan matcherna.

Trots att resultaten inte gått St Louis väg ritktigt på slutet så känns det ändå som att man är på väg att hitta rätt i sitt spel igen. Insatserna är som sagt bra och efter nyår har man två segrar av tre möjliga. Skotten har man totalt 111-64 i dessa matcher, vilket säger en hel del om hur man spelar för tillfället. 

Läget i lagen

Dallas saknar backarna Methot och Johns, men inget som påverkar mer än någon annan match när de varit borta länge. Detsamma gäller centern Martin Hanzal. Tyler Bozak saknades i Blues igår och är fortfarande ett frågetecken inför nattens match. Spelar han så förstärks chanserna ytterligare.

Odds

Det är jämnt och Coolbet kan inte utse någon favorit från start. Min magkänsla säger dock att Blues med en bättre trend på gång bör ta detta. Jag tror att man vinner under ordinarie tid, men oddset på moneyline funkar också och det är det jag kommer att välja.

Källor

https://www.dailyfaceoff.com

  • Odds som sticker ut
  • Grymt bra välkomstbonus
  • Relativt enkla omsättningskrav

Kommentarer

Feedback