Reklam

St. Louis Blues - Columbus Blue Jackets: 1

Matchcenter
22 september 2018 at 02:00 - Hockey, Friendlies
Scottrade Center
21 sep 2018 at 15:20 (Uppdaterad 22 sep 2018 at 04:28) 21/09
36
0
Chans (1-X-2): 60-17-23%
Spelvärde: 117,00%
Lägsta spelbara odds: 1,67
Units: 7/10
Hit/Miss: 3-0
Interwetten Spela nu hos Interwetten
Liten missräkning igår på Washington som såg lite mätta ut. Idag dock finns det ett riktigt bra spel på förhand där St Louis spelar hemma emot Columbus. Hemmalaget kommer till spel med flera storstjärnor.

Blues tar emot Blue Jackets under natten emot lördag med flera stora namn i linupen. Allt som oftast är det det som är viktigast under preseason och så länge lagens lite bättre spelare bara har vaknat på ett någorlunda humör så bör man ha bra chans. Blues mönstrar alltså flera stora namn och kan väl i princip ställa upp med två riktigt bra femmor. Det till skillnad mot Columbus som låter de lite mer rutinerade vila denna match. Förmodligen kommer de spela med en klart starkare lineup imorgon när man åker till Pittsburgh. St Louis har vunnit en av sina två matcher såhär långt och känslan är ganska bra på hemmalaget här. Columbus har de bästa spelarna utanför lineupen och det känns väl egentligen bara som att Bobrovsky är den som kan rädda dem från en förlust idag.

St Louis
Målvakter: Johnson, Binnington
Backar: Bortuzzo, Bouwmeester, Dunn, Mikkola, Schmaltz, Walman
Forwards: Barbashev, Blais, Bozak, Jaskin, Kyrou, Maroon, Nolan, Perron, Schenn, Tarasenko, Thomas

Columbus
Målvakter: Bobrovsky, Thiessen
Backar: Kukan, Harrington, Somerby, Savard, Clendening, Carlsson
Forwards: Milan, Nash, Davidsson, Duclair, Macinnis, Dalpe, Robinson, Foudy, Scott, Bittner, Sedlak, Korostelev

Som ni ser på lagen så saknar CBJ spelare som Wennberg, Panarin, Jenner, Dubinsky, Jones, Werenski och en drös med spelare till. Jag tycker oddset är lite väl högt på hemmalaget och måste testa det raka spelet. Oddset har droppat lite, men är fortfarande klart spelbart. Spelet är i skrivande stund högst på marknaden hos interwetten där dem betalar 1.95.

Lycka till!

/Heden

  • 100% upp till 5000 kr i välkomstbonus!
  • Höga odds
  • Smidig hemsida

Kommentarer

Feedback