Reklam

St. Louis Blues - Chicago Blackhawks: Över 5,5 Mål

Matchcenter
5 april 2018 at 02:00 - Hockey, USA - NHL
4 apr 2018 at 21:51 (Uppdaterad 5 apr 2018 at 04:50) 04/04
23
0
Chans (över-under): 55-45%
Spelvärde: 105,60%
Lägsta spelbara odds: 1,82
Units: 6/10
Hit/Miss:
Betsafe Spela nu hos Betsafe
Onsdagar brukar innebära ett till antalet mindre matcher i NHL och så är det även idag. Blues har tre raka förluster och måste vinna idag, men Hawks har spottat upp sig trots att man inte har något att spela för. Svängig match att vänta?

St Louis har egentligen spelat lite med kniven mot strupen i de sista matcherna nu. Man ligger en plats under slutspelsstrecket, men har en match mindre än till exempel det åttonde placerade laget. Dock verkar man inte hantera pressen så bra. Tre raka förluster mot lag som man av bara motivationen ska kunna vinna emot. Inatt gör dem ett nytt försök och nu måste desperationen fram på riktigt. Man klarar inte av en förlust till. Dock blir det inte lätt då Chicago ändå gjort det helt okej den sista tiden i jämförelse mot vad man presterat under de sista månaderna. Man har haft stora problem med försvarsinsatserna och även målvaktsposten som inte övertygat ordentligt. Jag tycker ändå att man utmanar sina motståndare. Man skapar tillräckligt med chanser till att vinna och idag känns det på något sätt som att deras spelsätt kommer passa bra in på hur Blues kommer spela. Hemmalaget kommer att vara desperata och det Chicago gillar som bäst är när lag blir kanske lite för heta i offensiven och kan gå på snabba kontringar. Självklart tror jag att Blues kommer lösa detta tillslut, men oddset är löjligt lågt och inte alls spelvärt. Däremot känns överspelet bra med tanke på de båda lagens offensiva kvalitéer.

Talar för spelet

• Hawks är bra offensivt under långa stunder även fast man inte får så bra utdelning som man kanske är värda ibland. Med tanke på att Blues kommer vara heta idag så finns också stora chanser till att man blir för heta och går bort sig. Chicago kommer få sina chanser att göra mål.

• Målvaktsspelet i Chicago har inte varit speciellt bra och ikväll ställer man Berubé. En målvakt som är okej, men tillhör absolut bottenskiktet av målvakterna i ligan. Jag tycker dessutom inte att Jake Allen håller måttet när det väl gäller och det gör det även ikväll.

• Chicago har spelat mängder med matcher som korsat linan den senaste tiden även om det sista veckan varit lite lugnare. Man är ojämna och det känns som att man lika gärna kan vinna med 6-1 som att man kan förlora med detsamma. Att vara ojämna brukar ej inge något stabilt defensivt intryck.

Talar emot spelet

• Defensivt har inte Blues funkat senaste matcherna och förmodligen kommer man kanske spela väldigt disciplinerat jämfört med de sista matcherna. Jag tror dessutom man kommer vara väldigt rädda och spela försiktigt vid en ledning i matchen. Varenda poäng är guld värd.

Jag tror den här linan löser sig. Blues kommer vara heta och bör kunna göra ett par kassar på Berubé samtidigt som att Chicago inte är ofarliga. Jag testar över 5.5 mål till oddset 1.92 hos betsafe.

Lycka till!

/Heden

  • 100% upp till 500 kr i välkomstbonus!
  • Snygg sajt
  • Flera specialspel

Kommentarer

Feedback