Annons

SSC Napoli - Udinese: (AH: -1,0) 1 - Speltips & Rekar

Matchcenter
12 november 2022 at 15:00 - Fotboll, Italien - Serie A
Diego Armando Maradona    Giovanni Ayroldi
11 nov 2022 at 12:04 (Uppdaterad 12 nov 2022 at 16:58) 11/11
16
0

Serie A

Chans (1-X-2) handikapp inkluderat: 42-30-28%
Spelvärde: 104,34%
Lägsta spelbara odds: 1,67
Units: 4/10
Hit/Miss: 3-2
10bet Till 10bet

Ett Udinese med en nedåtgående trend besöker Neapel och ligans bästa lag. Synar hemmalaget med en fegislina och hoppas man fortsätter bryta ner sitt motstånd på Diego Maradonas Stadion.

Mitt spel: Napoli -1 asian hcp.

Det tog närmare 70 minuter innan målet kom senast för Napoli hemma mot Empoli. Lite fingertopskänsla i bytena av Spalletti som såg inbytte Lozano göra 1-0 och senare även inhopparen Zielinski sätta 2-0 (assist Lozano).

8 raka segrar på hemmaplan är nu maskinen Napoli uppe i varav i 6 har man vunnit med två mål+. Man toppar både ligan totalt och hemmatabellen, där vi har 6 vinster och 1 oavgjort samt 18-4 i målskillnad. Lägger vi till matcherna i Champions League ser det ännu bättre ut efter man krossat Liverpool, Ajax och Rangers.

Udinese som inledde ligan starkt har landat ordentligt nu och är nu uppe i 7 raka utan vinst. I den senaste matchen borta mot bottenlaget Spezia hade man flyt när en poäng tillslut säkrades. Blir man mosade av detta Spezia så ser jag att det kommer bli riktigt tufft mot Nappe som vill avsluta snyggt innan vi går in i VM-uppehållet.

Möjliga lag:

Meret; Di Lorenzo, Kim, Jesus, Rui; Anguissa, Lobotka, Zielinski; Lozano, Osimhen, Raspadori

Silvestri; Perez, Bijol, Nuytinck; Pereyra, Lovric, Walace, Arslan, Ebosse; Deulofeu, Success

Både Zielinski och Lozano som gjorde fina inhopp senast lär få chansen från start. Victor Osimhen som toppar skytteligan väntas även starta och det är en tung pjäs. Kvaratskhelia som varit fantastisk denna säsong kan eventuellt vara tillbaka och det skulle vara en bonus om vi såg han i elvan.

Napoli trivs väldigt bra hemma mot Udine och vinner man på lördag är laget uppe i hela 10 raka segrar i Neapel. Kollar vi gästernas spelschema på slutet är det inga storlag direkt man fått kämpa mot och nu möter man ett av de formstarkaste lagen där ute. 

Litar på Spalletti här och att han fortsätter hålla avståndet till de jagande lagen bakom. Seger ska det bli, frågan är bara med hur mycket.

  • Höga limiteringsgränser
  • Ute med odds tidigt
  • Bra sportprodukt

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback