Annons

SSC Napoli - Liverpool: 2 - Speltips & Rekar

Matchcenter
7 september 2022 at 21:00 - Fotboll, Europa - Champions League
Diego Armando Maradona    Carlos Del Cerro
6 sep 2022 at 12:38 (Uppdaterad 7 sep 2022 at 22:54) 06/09
16
0

Champions League gruppspelsomgång 1

Chans (1-X-2): 20-25-55%
Spelvärde: 110,00%
Lägsta spelbara odds: 1,82
Units: 6/10
Hit/Miss: 4-1
888sport Till 888sport
Odds och speltips på mötet mellan Napoli - Liverpool i grupp A av Champions League 2022/23 som spelas på Diego Armando Maradona Stadion i Neapel.

Napoli med fin inledning på säsongen

Napoli har visat fin form under inledningen av säsongen och leder Serie A efter fem omgångar. Samtidigt är Napoli med sina 12 gjorda mål Italiens mest målglada lag hittills. Nu väntar dock  tufft motstånd mot Liverpool och det blir tufft att plocka poäng. Förutom Liverpool finns Ajax och Rangers i samma grupp (grupp A) och minst en poäng i denna match skulle vara otroligt viktigt för Napolis hopp om avancemang i Champions League. Vad som är positivt för Napoli är att alla tongivande spelare finns tillgängliga till matchen och att Liverpool har sett svajiga ut den senaste tiden.

Liverpool har mer att ge

Till skillnad från Napoli har Liverpool sett, med sina mått mätt, svajiga ut under inledningen av Premier League 2022/23. Efter sex matcher har Merseyside-klubben enbart tagit 9 poäng, vilken innebär att man är hela sex poäng efter serieledaren Arsenal. Spelet har stundtals sett bra ut för Klopp och co, men har inte alls nått samma höjd som vi är vana vid. Salah har varit väldigt sval och bollen studsar inte deras väg för nu. Förmodligen kommer det lossna för dem inom en snar framtid och möjligtvis kan Champions League vara en möjlighet till revansch. 

Napoli fem senaste:

Lazio – Napoli, 1-2

Napoli – Lecce, 1-1

Fiorentina – Napoli, 0-0

Napoli – Juve Stabia, 3-0

Napoli – Monza, 4-0

Liverpool fem senaste:

Everton – Liverpool, 0-0

Liverpool – Newcastle, 2-1

Liverpool – Bournemouth, 9-0

Manchester United – Liverpool, 2-1

Liverpool – Crystal Palace, 1-1

Mitt speltips Napoli – Liverpool

Napoli mot Liverpool, Italien mot England. Det är vad som väntar när Champions League är tillbaka under onsdagen. En på förhand mycket jämn match med tanke på formen hos respektive lag. Jag tror dock Klopp lyckas motivera sina spelare och att Liverpool drar det längsta strået här. Jag vet att Napoli har sett mycket starka ut hittills, men Liverpool sitter på en hel del sparkapital och bör inte ha några problem med ett på pappret svagare Napoli. Mitt speltips blir att Liverpool vinner matchen.

  • 100% upp till 500 kr i välkomstbonus!
  • Bra mobilupplevelse
  • Innovativa kampanjer

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback