Reklam

Srirambalaji Narayanaswamy/Jeevan Nedunchezhiyan - Yoshihito Nishioka/Sho Shimabukuro: 1 - Speltips & Rekar

Matchcenter
14 juli 2022 at 20:50 - Tennis, Challenger
14 jul 2022 at 11:04 (Uppdaterad 14 jul 2022 at 21:53) 14/07
133
+1
Chans (1-2): 66-34%
Spelvärde: 125,40%
Lägsta spelbara odds: 1,52
Units: 10/10
Hit/Miss: 0-2
Bethard Till Bethard
Vilket odds. Vilket fantastiskt odds.

Det är den där lilla detaljen att alla spel kan gå fel. Det kan dem. Enligt min värdering här är det en chans på tre att spelet går fel. Det är en betydande risk det. Men har man såna här fina spel över tid, då kan det liksom inte gå fel.

Nishioka är den bästa singelspelaren som är på plats här i USA. När han är som bäst är han en medelspelare på atp-touren. Väldigt stark för den här nivån alltså. Dubbel? Ja, han har väl tennisens svagaste serve skulle jag i stort sett säga. Det är väldigt bökigt när man ska spela dubbel. Sen har han en viss kapacitet i dubbel ändå för att han är så pass bra från baslinjen men han är svag i dubbel, inget snack om den saken. Här tillsammans med Shimabukuro som är högst oetablerad på den här nivån oavsett om det gäller singel eller dubbel. De känns som ett svagt par för nivån helt enkelt dessa japaner.

Balaji och Nedunchezhiyan håller inte den klass de gjorde för några år sen när de båda var inne på atp-touren. De är förstaseedade i den här turneringen, men egentligen inte dominanta på challengertouren heller numera.

Men, nu ska man ju jämföra våra indier med japanerna i den här matchen och det är verkligen klasskillnad. Att oddsen är jämna i den här matchen är direkt obegripligt. Våra indier tillhör toppen på den här nivån. Japanerna tillhör botten på den här nivån skulle jag säga.

Korrekt odds omkring 1,50. Maxspelet är givet.

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback