Reklam

Sprint fristil - Damer

2 mars 2016 at 16:32 - Annan
7 apr 2017 at 14:20 (Uppdaterad 17 maj 2017 at 14:57) 07/04
Charlotte Kalla har under den senaste tiden inte kommit upp i de förväntningar som svenska folket hade på henne inför säsongen. Däremot var det en pigg Charlotte Kalla som klev in till starten för sprinten i fristil igår som förvånade många i hennes första åk. Charlotte Kalla höll inte hela vägen till final, men idag tror vi att det är en ännu mer taggad Charlotte Kalla som ska genomföra sprinten.

Höga odds

Denna gång har vi valt att lägga till en ”joker” i vår spelkupong. Det är något vi gör emellanåt när vi vill komma upp i riktigt höga odds. Att Charlotte Kalla ska plocka hem segern ikväll är det kanske inte många som tror på, men varför inte? Vi vet att Charlotte har bra krut i benen när hon väl sätter den sidan till. En tjej som verkligen kan ställa till det för de dominerande norskorna i den totala världscupen. Betting handlar mycket om att förutspå det mest osannolika. Speciellt osannolika resultat kan ske inom skidsport då det handlar mycket om tillfälligheter.

Betta hos Bet365

Denna gång har vi valt att lägga vårt tips inne hos Bet365. Det är den sida som visat sig ha högst odds på skid-touren i Quebec. Inne hos Bet365 kan du hitta fler odds att betta på inom skidsport just nu. Ta dig gärna till sajten för att läsa mer om vilka andra sjysta alternativ som du kan välja mellan.

Vårt speltips: Charlotte Kalla vinner damernas sprint (fristil) den 2 mars - Odds: 81.00
  • Regler och villkor gäller
  • Ansvarsfullt spelande
  • 18+ åldersgräns
Feedback