Reklam

Sporting Gijon - Deportivo

6 februari 2016 at 16:43 - Fotboll, Spanien - Primera División
7 apr 2017 at 14:18 (Uppdaterad 17 maj 2017 at 14:57) 07/04
Tid: 21:05

Plats: Estadio Municipal El Molinón, GijónSporting Gijon tar emot Deportiva La Coruna ikväll. Sporting ligger på 17:e plats och försöker överleva nedflyttningsstriden. Deportivo har 30 poäng och finns på niondeplats.

Sporting har efter överkörning mot Real Madrid vunnit två matcher i rad. 5-1 mot Real Sociedad och 0-1 mot Valencia. Sanabria slog till fyra gånger på de här två matcherna och lär vara spelsugen ikväll. Intressant blir att se om den unge kroaten Halilovic kommer att få starta eller inte.

Deportivo har haft de lite tungt och har inte vunnit på sju matcher. Formen har varit katastrofal och poängtappen har varit för många. Framåt har man Lucas som sitt vapen som mäktat med 14 mål så här långt i säsongen och slog till även i de senaste två oavgjorda matcherna.

Det här spelet är mer statistiskt, sett till resultaten så bör Sporting kunna vinna matchen. Men att de spelar hemma och dessutom är i nedflyttningsstriden vilket betyder att viljan att vinna är större än hos säkra Deportivo. Därför är tipset idag Sporting vinst.
  • Regler och villkor gäller
  • Ansvarsfullt spelande
  • 18+ åldersgräns
Feedback