Reklam

Spanien - Tjeckien

13 juni 2016 at 17:00 - EM 2016
7 apr 2017 at 14:20 (Uppdaterad 17 maj 2017 at 14:57) 07/04
Matchdag fyra och ännu en rad intressanta matcher att se fram emot. Först ut är Spanien-Tjeckien klockan 15.00 på Stade de Toulouse. De regerande mästarna ska ta sig an Petr Cech och hans Tjeckien, räkna med en spansk press där motståndarna får koncentrera sig på omställningar.

Spanien kommer till mästerskapet som en av guldkandidaterna. Tillsammans med Frankrike och Tyskland så har man av experter tippats som ett av de starkare lagen i turneringen. Inte så konstigt med tanke på vilken trupp man befogar över. Andres Iniesta, David Silva, Cesc Fabregas och många fler är bara några utav de spelare som denna sommar ska försöka försvara titeln som Europas bästa fotbollsnation.

Tjeckien kommer till EM med ett rutinerat lag, flera av spelarna har varit med och spelat i tidigare mästerskap. Man vann sin kvalgrupp före nationer som Holland och Turkiet. Nu ställs man emot tuffast möjliga motstånd direkt när Spanien väntar i öppningsmatchen. Man kommer att ställas under stor press och ska man få med sig något ifrån dagens match gäller det att sätta lägena som erbjuds.

Spanien ska med all rätt vara favoriter i denna match. Tjeckien är inget dåligt lag men det är inte i denna match man behöver känna press att vinna. Uddamålsseger till Spanien ligger nära till hands och då spanjorerna kommer äga större delen av spelet så spelas specialspelet, Spanien att vinna matchen samt få flest hörnor till 1.86 hos Unibet.
  • 200% upp till 2000 SEK i välkomstbonus!
  • Svensk gigant inom betting
  • Bättre odds än de flesta
Feedback