Reklam

Spanien - Sydafrika: Över 3,5 Mål

Matchcenter
8 juni 2019 at 18:00 - Fotboll, Women's World Cup | f
Stade Oceane (neutral)    Maria Belen Carvajal
6 jun 2019 at 14:52 (Uppdaterad 8 jun 2019 at 19:57) 06/06
30
0
Chans (över-under): 48-52%
Spelvärde: 115,20%
Lägsta spelbara odds: 2,08
Units: 6/10
Hit/Miss: 3-1
NordicBet Spela nu hos NordicBet

Sydafrika är ett duktigt fotbollslag, men de saknar styrning. Offensiven är överraskande vass för att vara en "blåbärsnation" och man har mäktat med sex mål framåt i de tio senaste matcherna, som alla varit förluster. Skolningen i modern fotboll saknas, vilket blir extremt tydligt mot landslag från Europa. Sydafrika har släppt in hela tolv mål på tre matcher mot europeiskt motstånd och här mot Spanien har jag svårt att se någon bättring.

Föga förvånande vill Spanien gärna rulla boll och hålla motståndarna på hälarna. Man har en stark defensiv och har hållit nollan i tolv av femton segrar. Framåt har man framförallt Jennifer Hermoso som spjutspets. Hennes form är fantastisk med mål i alla de sex senaste klubblagsmatcherna, plus straffmålet i landslaget då förra veckan mot Japan.

Jag tror inte Sydafrika orkar hålla sig till matchplanen i mer än max en halvlek. Därefter kommer Spaniens tiki-taka ta över och det kan rinna på ordentligt mot slutet. Skulle Sydafrika lyckas kontra eller få en fast situation som det blir mål på är det bara en bonus, spelet ska ha bra chans att gå in i alla fall.

  • 100% upp till 1000 kr i bonus!
  • Odds på division 4
  • För sportälskare!

Kommentarer

Feedback