Reklam

Spanien - Sverige: 2

Matchcenter
15 januari 2022 at 20:30 - Handboll, Europa - EHF Euro
Arena: Ondrej Nepela Arena (neutral)    Arthur Brunner
14 jan 2022 at 14:58 (Uppdaterad 15 jan 2022 at 22:00) 14/01
11
0
Chans (1-X-2): 30-8-62%
Spelvärde: 102,30%
Lägsta spelbara odds: 1,61
Units: 6/10
Hit/Miss: 32-28
Betsson Spela nu hos Betsson
Tufft motstånd väntar för Sverige!

Sverige avfärdade Bosnien enkelt i EM-premiären där slutsiffrorna skrevs till 30-18. Nu väntar de regerande EM-mästarna Spanien i en på förhand mycket jämn match. Spanien hade dock problem med att vinna över Tjeckien i sin första match, så en del talar för att vårt svenska landslag går in i matchen med att vara knappa förhandsfavoriter. Passar det Glenn Solbergs mannar? Vi går igenom allt du behöver veta inför helgens heta handbollsdrabbning.

Här hittar du alla våra aktiva speltips!

Jämn premiär för Spanien

Spanjorerna går in i årets EM efter att ha tagit två bronsmedaljer under 2021, i OS och VM. Man är även regerande guldmedaljörer då man vann EM 2020. Trots detta vann man bara med två bollar över Tjeckien i EM:s första match. Eduardo Gurbindo blev bästa målskytt med sina sex mål. Spanien har ett gäng starka målvakter och Gonzala Perez de Vargas gjorde en fin match mot Tjeckien mellan stolparna. Det kan bli en tuff uppgift för de svenska skyttarna att överlista de skickliga spanska målvakterna.

Sverige övertygade mot Bosnien

Som väntat vann Sverige premiärmatchen mot Bosnien, segern var aldrig hotad och svenskarna kan nog ha lyckats spara lite viktig energi inför kampen mot Spanien. Hampus Wanne var tillbaka efter att ha varit coronasmittad och det med besked. Wanne blev Sveriges bästa målskytt med sina sex mål. Ett litet orosmoln är inför Spanienmatchen är att Sveriges viktige försvarskugge Max Darj inte är redo att matchas för fullt under Em då han dras med en ljumskskada. Annars ser det svenska laget mycket starkt ut och Jim Gottfridsson ser ut att vara i fin form och på spelhumör.

Kolla in vårat matchcenter för fler odds och marknader på mötet!

Spaniens matcher i EM:

Spanien-Tjeckien 28-26

Sveriges matcher i EM:

Sverige-Bosnien 30-18

Mitt speltips Spanien-Sverige

På pappret och om man ser till tidigare meriter så är Spanien det bättre laget. Men faktum är att just nu ser Sverige starkare ut än spanjorerna. Speciellt om man ser till hur lagen presterade under sina respektive premiärmatcher i EM. Vi tippar att Sverige kommer vara grymt taggade och att man har en mycket fin chans till att slå Spanien. Oddset för svensk vinst är kanske inte det högsta men det är alltid kul att spela på våra svenska favoriter i mästerskapssammanhang: Sverige vinner mot Spanien till oddset 1,65 hos Betsson.

  • 100% upp till 100 kr i välkomstbonus!
  • Stort utbud med bra odds
  • Användarvänlig sajt

Kommentarer

Feedback