Reklam

Spanien - Sverige: 1

Matchcenter
14 juni 2021 at 21:00 - Fotboll, Europa - EM
Estadio de La Cartuja (neutral)    Slavko Vinčić
11 jun 2021 at 17:31 (Uppdaterad 14 jun 2021 at 22:58) 11/06
63
0
Chans (1-X-2): 70-20-10%
Spelvärde: 102,20%
Lägsta spelbara odds: 1,43
Units: 7/10
Hit/Miss: 0-0
Hajper Spela nu hos Hajper

Jag tycker att de flesta snackar ner Spanien inför sommarens mästerskap. Har hört från flera olika håll att de har ett spelarmaterial som inte ska räcka till. Jag håller inte med riktigt där. Är övertygad om att Luis Enrique vet vad han håller på med. De spelare han anser har underpresterat har petats trots att de setts som självklara tidigare. Tänker då främst på Ramos. Det var tidigare en del problem med Covid i truppen, men smittspridningen ska vara under kontroll nu efter att hela laget vaccinerat sig.

Det mesta runt Sveriges trupp har de senaste dagarna handlat om Dejan Kulusevski och Mattias Svanberg. Ingen av dem kommer att spela då båda är sjuka i Covid. Positivt är att i genrepet inför EM har Marcus Danielsson sett väldigt stabil ut i mittförsvaret och kommer in i mästerskapet med ett stort självförtroende. Dessutom är Alexander Isak stekhet efter hans fenomenala säsong med Real Sociedad i La Liga.

Senast lagen möttes i Spanien var i kvalet till sommarens EM(10/6-2019). Spanien vann med 3-0 och Sverige blev mer eller mindre överkörda då, men Janne Andersson och spelarna lärde sig någonting där och kommer denna gång att gå in med en helt annan inställning. Dessutom är risken för att spanjorerna underskattar Sverige stor, vilket är till vårat blågula landslags stora fördel. Därför förväntar jag mig inte att Janne Andersson och co åker på en kalldusch i premiären. Tippar att det blir en ganska jämn match. Men i slutändan tar Spanien alla poängen och vinner med 2-1. Ett ”La Furia Roja” på hemmaplan är svårslaget.

Jämför odds på Spanien - Sverige i vårt matchcenter!

  • Betting utan konto
  • Supersmidig livebetting!
  • Bredare oddsutbud än de flesta

Kommentarer

Feedback