advert

Spal - Benevento

21 januari 2017 at 16:00 - Fotboll, Italien - Serie B
7 apr 2017 at 15:24 (Uppdaterad 17 maj 2017 at 15:49) 07/04


Ett av höstens lag är onekligen Spal, som spelar den roligaste och bästa fotbollen i Serie B. offensivt har man varit riktigt bra och framförallt på hemmaplan. Man möter ett annat lag som överraskat nämligen Benevento, men på resande fot har dom inte alls varit lika bra som på hemmaplan. Tror hemmalaget öser på framåt här.

Spal är det lag som spelar den roligaste och bästa fotbollen i Serie B, i konkurrens med några till förstås. Men man har visat att man är riktigt underhållande att kolla på, framförallt på hemmaplan då. Vilket vi kan se om vi ser resultaten på hemmaplan som är; 3-0, 2-2, 1-3, 3-2, 3-1, 3-0, 3-2, 0-0, 2-1 och 4-0. Inget snack om att man gillar att anfalla när man ser dessa resultat. Och när man nu är tillbaka efter uppehållet så tror jag man lär fortsätta på samma inslagna väg, nämligen att spela underhållande och anfalla en hel del. För på hemmaplan är man starka. Sedan har man förlorat mittfältaren Beghetto som nu finns i Genoa, men man har å andra sidan plockat in erfarne anfallaren Floccari från Sassuolo och tillsammans med Antenucci och Zigoni lär dom ösa in mål under våren, men man får heller inte glömma mittfältarna Mora och Schiattarella som även dom bidrar i offensiven.

Benevento står på andra sidan och har även dom överraskat denna säsong. Men här har vi ett lag som det snarare är skillnad på när dom spelar hemma kontra borta. Dom är seriens bästa hemmalag men befinner sig en bit ner i bortatabellen. Och får man bara hål på dom så är det ett lag som sällan kommer tillbaka utan man kan falla ihop helt. Mot offensiva lag som Entella och Frosinone släppte man in 3 mål, kan mycket väl hända även mot ett offensivt skickligt lag som Spal. Hur som helst så tror jag vi kan få se en underhållande match här. Till denna match så saknar man den ordinarie mittbacken Padella och ytterbacken Lopez, vilket är två avbräck. I övrigt ordinarie ett lag.

Tror det kommer bli en underhållande match med många målchanser åt båda håll. Men framförallt tror jag att ett offensivt Spal på hemmaplan är det lag man bör lita mest på här. Därför spelar jag Spal över 1.5 mål till ett odds på 2.20 hos Casinostugan. Vi slänger in en medelinsats på detta. Avanti!
  • Charmig spelplats
  • Stabilt utbud
  • Bra odds

Kommentarer

Feedback