advert

Spal - Ascoli

4 februari 2017 at 16:00 - Fotboll, Italien - Serie B
7 apr 2017 at 15:25 (Uppdaterad 17 maj 2017 at 15:49) 07/04
Spal tog en skön poäng i absolut sista sekunden senast när nyförvärvet Floccari gjorde mål. På hemmaplan är man starka och man spelar en offensiv fotboll. Man möter ett Ascoli som haft väldigt mycket flyt denna säsong, senast borta mot Cesena var bara ett exempel. Tror på att Spal gör ett par mål här!

Spal fortsätter att gå bra och man tar sina poäng, senast fick man 1-1 borta mot ett Vicenza i bra form. Det var en match som absolut hade bud på fler mål så ingen låst tillställning, som det ju sällan brukar vara när Spal spelar. Nyförvärvet Floccari gjorde mål i absolut sista sekunden och visade hur bra nyförvärv det är för denna klubb. massor av erfarenhet och näsa för mål. Nu är det match på hemmaplan och där är man riktigt starka, framförallt så är det en offensiv underhållande fotboll man spelar och här går man helt klart för 3 poäng. Så räkna med gasen direkt från start från Spals sida. I hemmalaget så stryker vi backen Giani som är ett avbräck, men bara defensivt då. Offensivt har man ju redan nämnde Floccari men även anfallarna Antenucci och Zigoni samt mittfältarna Schiattarella och Mora som brukar göra en del poäng.

Man möter då ett Ascoli som är ett klart mer stabila på hemmaplan kontra bortaplan, men på något mirakulöst sätt tar man sina poäng på bortaplan rätt frekvent. Det handlar dock inte om skicklighet utan enbart tur skulle jag säga. Senast fick man 2-2 borta mot Cesena och man var det sämre laget matchen i genom, målen gjordes via 2 straffar varav den sista i 94e minuten. Det har även varit fler matcher där man blivit helt utspelade och på något sätt ändå tagit poäng eller till och med vunnit, trots att man inte på långa vägar förtjänat det. Nu möter man ett av de bästa spelande lagen i Serie B som dessutom är väldigt hemmastarka. Hur länge kan bollen vara rund när Ascoli spelar kan man ju undra, defensivt tycker jag inte det ser jättebra ut direkt, speciellt inte när man spelar på bortaplan. Till denna match stryker anfallaren Cacia samt mittfältaren Bianchi här sen tidigare. Cacia är ett stort avbräck för Ascoli.

Jag tror ett offensivt skickligt Spal gasar på direkt från start och med flera offensiva spelare av klass tror jag man fixar några baljor här idag mot ett klart sämre Ascoli. Spelar alltså Spal över 1.5 mål till 1.76 hos Mobilbet. Avanti!
  • Bra mobilversion
  • Generösa kampanjer
  • Enkla betalningar

Kommentarer

Feedback