Reklam

Southampton - West Ham

6 februari 2016 at 19:30 - Fotboll, England - Premier League
7 apr 2017 at 14:18 (Uppdaterad 17 maj 2017 at 14:57) 07/04
Dag: lördagen den 6:e februari 
Tid: 18:30
Plats: St. Mary´s Stadium, England
Då var det dags för den 25:e omgången i Premier League. Båda lagen är med i kampen om Europa League platsen, även om det blir svårt för dom. Det är tabellsjuan Southampton som tar emot tabellsexan West Ham. Därmed kommer det bli en väldigt jämn tillställning.

Hemmalaget Southampton har spelat ihop 34 poäng och ligger på en sjundeplats. Bortalaget West Ham ligger en placering före Southampton och fem poäng före dom. En viktig match för båda lagen om dom vill utmana om de högre placeringarna.

Förra mötet mellan lagen slutade med vinst för West Ham. West Ham gjorde alla tre målen i matchen. Michail Antonio och Andy Carroll gjorde mål i rätt bur för West Ham. Carl Jenkinson lyckades göra självmål i matchen. Det här var en match där Southampton hade bollinnehavet, men West Ham gjorde målen.

Matchen 
Southampton är ett lag som gillar att ha mycket boll. Det lär säkert bli så att dom har stor del av bollinnehavet även i denna match. West Ham är ett lag som fokuserar mycket på sitt försvarsspel och är sen snabba i sina kontringar. Det här lär bli en match där Southampton försöker hålla i bollen, samtidigt som West Ham försvarar och satsar på omställningar.

Matchodds 1X2 
Alla oddsen är hämtade från bet365.com 
Southampton, 1.61

Oavgjort, 3.60

West Ham, 6.00

Mitt tips: Oavgjort

Baserat på lagens senaste form och att Southampton spelar på hemmaplan så tror jag matchen slutar oavgjort. Bet365 erbjuder ett väldigt fint odds på ett kryss i denna match. Southampton är starka på hemmaplan, samtidigt som West Ham har väldigt bra form. Därför tror jag matchen slutar oavgjort, vilket har ett odds på 3.60.
  • Regler och villkor gäller
  • Ansvarsfullt spelande
  • 18+ åldersgräns
Feedback