advert

27/02, Southampton - Chelsea

Lör 27 feb 2016 at 17:00 - Fotboll, England - Premier League
7 apr 2017 at 14:20 (Uppdaterad 17 maj 2017 at 14:57) 07/04
Dag: lördagen den 27:e februari
Tid: 16.00
Plats: St Mary`s Stadium, England
Då var det dags för den 27:e omgången i Premier League. Denna dag så är det sex matcher som spelas i Premier League. Southampton och Chelsea är två lag som är i bra form och det kan man se på oddsen. Det är väldigt höga odds inför denna match och är därmed väldigt spelvärt.

Hemmalaget Southampton ligger för tillfället på en sjätteplats i Premier League. De har lyckats spela ihop 40 poäng på de 26 spelade omgångarna. Southampton är i bra form då man inte förlorat på sina sex senaste matcher. Bortalaget och de regerande mästarna Chelsea var extremt dåliga i början av säsongen. Detta gör att man bara ligger på en tolfteplats med 33 poäng. De har dock spelat bra på senaste och man vann till exempel mot Manchester City i FA-cupen med 5-1.

Matchen 
Båda lagen är i väldigt bra form och därför kan vi förvänta oss en grym match. Chelsea har inte lyckats vinna på de tre senaste matcherna mot Southampton, men jag tror dom kommer göra det idag. I matchen mot Manchester City så var deras offensiva spelare väldigt bra och det tror jag blir avgörande. Chelsea kommer föra matchen medan Southampton kommer få försvara väldigt mycket.

Matchodds 1X2
Alla odds är hämtade från bet365.com
Southampton, 2.90

Oavgjort, 3.30

Chelsea, 2.62

Mitt tips: Vinst Chelsea

Som ni ser så har båda lagen höga odds till att vinna matchen. Jag tror att Chelsea vinner matchen som har varit i bra form på senaste. De kommer dock få det tufft mot ett Southampton som också är i bra form. Jag anser dock att det är klasskillnad på lagen när båda lagen är i form. Mitt spel ligger på att Chelsea vinner matchen och det ger dig fina oddset på 2.62.
Feedback