Reklam

Sollentuna - Huddinge: 2

19 september 2018 at 19:00 - Hockey, Sverige - Division 1
19 sep 2018 at 14:21 (Uppdaterad 20 sep 2018 at 14:17) 19/09
52
0
Chans (1-X-2): 23-20-57%
Spelvärde: 102,60%
Lägsta spelbara odds: 1,75
Units: 6/10
Hit/Miss: 1-3
CoolBet Spela nu hos CoolBet
Den östra serien har startat ungefär som väntat. Huddinge har tappat massvis till en här säsongen, men är fortfarande ett bra lag. Ett bolag sticker ut och jag tycker Huddinge borde ha bra chans.

Huddinge vann en raffande premiär i övertid mot nykomlingarna Segeltorp efter att man vänt ett 0-3 underläge till seger med 4-3. Stor matchhjälte blev såklart nyförvärvet Jacob Lundin som satte den matchvinnande pucken. Idag beger man sig till Sollentuna för match två och jag tycker man borde ha en bra chans. Jag är väl medveten om att Huddinge tappat en drös med spelare och har många nya killar i laget, men man slog ändå Segeltorp i premiären som ska vara ett klart bättre lag än Sollentuna. Spelmässigt kanske man inte imponerade överdrivet, men man vann och det är det viktigaste. Sollentuna vann också sin premiärmatch efter att ha kontrat bort Gripen med 3-4. Nu möter man ett klart tuffare motstånd och med tanke på att man inte var det spelförande laget senast så lär man få det minst lika tufft nu. Sollentuna är ett lag för undre halvan och jag tror bolagen underskattar Huddinge lite, mycket för att de tappat så pass många spelare.

Talar för Huddinge

  • Huddinge är Huddinge och det kan man säga vad man vill om. Vinnarkultur, topplag i ettan och fortfarande ett gäng med duktiga hockeyspelare.
  • Trots spelartappen finns det som sagt gott om duktiga spelare. Man är klart bredare över tre linor och det borde också visa sig på resultatet. Sollentuna har en vass femma och funkar inte dem så kommer det bli tuff.
  • Huddinge kan inte längre underskatta lag eller gå in med dålig inställning. De är inte lika bra som de varit och förhoppningsvis var 0-3 underläget senast bara något positivt. Jag tror på bra start idag.

Talar emot spelet

  • Sollentuna har alltid varit jobbiga att möta på deras hemmaplan. Det var där de tog merparten av sina poäng och kommer säkerligen göra detta även denna säsong.
  • Huddinge har fortfarande väldigt mycket att bevisa. På pappret såklart mycket sämre än tidigare säsonger och tror också bolagen har lite svårt att bedöma dem också.

Jag tror i vilket fall att Huddinge är lite för bra för Sollentuna. Det blir ingen walk-in-the-park för Huddinge, men man bör kunna lösa tre poäng ändå. Oddset sticker ut på Coolbet och jag testar Huddinge att vinna under ordinarie tid till 1.80.

Lycka till!

/Heden

  • Odds som sticker ut
  • Grymt bra välkomstbonus
  • Relativt enkla omsättningskrav
Feedback