advert

Sollentuna HC - Nacka HK: 1

29 november 2017 at 19:00 - Hockey, Sverige - Division 1
28 nov 2017 at 22:42 (Uppdaterad 29 nov 2017 at 23:30) 28/11
105
0

Hockeyettan Östra

Chans (1-X-2): 41-18-41%
Spelvärde: 123,00%
Lägsta spelbara odds: 2,44
Units: 6/10
Hit/Miss: 6-5
NordicBet Spela nu hos NordicBet
Två lag med helt skilda formkurvor här. Sollentuna har verkligen hittat ett spel som blivit vägvinnande på senaste tiden, och ni som följt denna sajt vet att vi varit inne på Sollentuna i ett flertal matcher på slutet. Det beror ju till största delen på att bolagen fortfarande bara tittar i tabellen och ser att laget är näst sist. Jag väljer att fokusera mer på den andra tabellen, formtabellen, och där är Sollentuna 4a för senaste 6 matcherna. Nacka är där näst sist. Det här oddset är oerhört FEL, och det ska MINST vara jämna odds i den här matchen, troligen t o m hemmafavorit. 3,00 synas direkt hos Nordicbet, spelbart en bra bit ned.

Talar för Sollentuna:

  • Först och främst är det Oddset som tilltalar här. 3,00 är på tok för högt. Framförallt när lagen i dagsläget nästan skulle kunna klassas jämbördiga.
  • Formen. Sollentuna har på senaste 6 matcherna bara topptrion i serien före sig gällande formkurvan. 3 raka segrar, bla mot Visby och Valbo, och 4 segrar på senaste 5 matcherna.
  • Nackas form, klart sämre, efter att varit med och nosat på Allettan så har man kommit in i en dipp. 4 förluster på senaste 5 matcherna. Överkörningen senast av Huddinge 11-1 är inte mycket att säga om. 
  • Skadebekymmer, Nacka hade senast två tunga avbräck i backarna Daniel Enbacka och Alexander Sågström borta. Troligen missar båda även denna match. Det blir tufft då de betyder mycket för hela laget.

Talar mot spelet:

  • Nacka har trots mindre bra form, visat upp ett spel som gett dem chansen att nå Allettan. Och de har fortf möjlighet till det, men då krävs vinst i kanske alla deras kvarvarande matcher.
  • Nacka vann tidigt på säsongen med hela 7-1 mot Sollentuna, sitter den matchen i huvudet hos Sollentuna igen? 
  • Colton-Lorraine-Usov som varit en framgångsrik kedja hos gästerna, ligger fortsatt högt upp i poängligan. Vaknar de på rätt sida kan de avgöra vilken match som helst.

Summering

Oddsen är för höga på hemmalaget, inget snack om det, borde som sagt minst ligga på jämna odds, och framförallt om Nackas viktiga backar ej kommer till spel. Genomklappningen senast för Nacka är kanske inte bara att släta över, men det gäller att de snabbt hittar tillbaka. Sollentuna har fått självförtroende och blickar uppåt i tabellen. Alla poäng är viktiga då man vill skapa ett bra utgångsläge inför fortsättningsserien, man tar ju med sig bonuspoäng från denna tabell då. Nu har man plötsligt häng på både 8e o 9e plats. 3,00 raka 1an lär inte stå sig, vill ni safa får det bli 1X. Har svårt att se Sollentuna förlora matchen under ordinarie tid, oavsett.

 

  • Spel ner till div 5
  • Bra kampanjer
  • Bäst odds på svensk sport

Kommentarer

Feedback