advert

Sollentuna - Hammarby

1 februari 2017 at 13:43 - Hockeyettan
7 apr 2017 at 15:25 (Uppdaterad 13 sep 2017 at 10:09) 07/04


Sollentuna och Hammarby drabbar samman på onsdagskvällen där det återigen står viktiga poäng på spel. Båda lagen behöver en vinst i jakten på Valbo som just nu innehar serieledningen och platsen till playoff mot hockeyallsvenskan.

Sollentuna har gjort en riktigt bra säsong för att vara i deras klass. Hade man kollat igenom lagen innan säsongen så har man kanske varit lite över förväntan helt klart. Nu ligger man i ett litet mellanläge i den östra vårserien där man i praktiken kommer att klara sig undan ett kval nedåt, men man kan med lite flyt fortfarande nå förstaplatsen i serien. Då krävs det dock en vinst ikväll hemma mot Bajen. Bolagen har ställt dem som favoriter ikväll, vilket är något jag inte köper. Sollentuna är väl ett av lagen som jag tycker har överpresterat en aning. I den här serien har man gjort blandade resultat hittills och det är väl till viss del också för att den här serien är så jämn som den är. Man har några vassa lirare och en bra målvakt, men det är något som kvällens motståndare också besitter. Till kvällens match saknar man ett par gubbar och även om det kanske inte är deras viktigaste spelare så är det ändå ett par avbräck.

Hammarby spelade jag personligen på senaste hemma mot Vallentuna. Tiden räckte inte till för ett speltips då, men de gjorde trots att jobbet och tog en komfortabel 4-1 seger. Varför tror jag så pass mycket på Hammarby just nu då? Den här serien har jag skrivit om många gånger och den är otroligt jämn. Bajen är ett lag som under säsongen haft väldigt stora problem med skador och därav kanske de sportsliga resultaten inte blivit som man velat och trott alltid. Lite likt Valbo som även dem har höjt sig nu under den här serien. Hammarby är i typ samma sits som Sollentuna att man behöver en vinst idag för att inte tappa mark på just Valbo. I de två senaste matcherna har man äntligen haft fullt manskap att tillgå och då är laget genast mycket mer slagkraftigt än vad man varit under hösten. På pappret är det inget snack om att Hammarby är ett bättre hockeylag när man har full bemanning och då tycker jag också att man kanske ska vara favoriter i den här matchen, trots att man har bortaplan. I mitt tycke har helt enkelt Hammarby mer potential till att lyckas just nu än Sollentuna och därav mitt spel.

Hammarby har fullt lag och då är man ett bättre lag. Mitt spel blir därför Hammarby ML till oddset 2.12 hos Unibet. Insatsen landar på 6 units.

Lycka till!

/Heden
  • Svensk gigant inom betting
  • Felfri produkt
  • Bättre odds än de flesta

Kommentarer

Feedback