Reklam

Södertälje - Västervik: 1

11 mars 2020 at 19:00 - Slutspelsserien
7 mar 2020 at 13:41 (Uppdaterad 11 mar 2020 at 21:33) 07/03
58
0
Chans (1-X-2): 60-18-22%
Spelvärde: 108,00%
Lägsta spelbara odds: 1,67
Units: 6/10
Hit/Miss:
Bet365 Spela nu hos Bet365
Slutspelsserien

Här snackar vi måstematch direkt i denna sjuka slutspelsserie som man har i Hockeyallsvenskan. Sex lag, tre av dem startar på noll poäng medan ett lag har tre poäng, ett två, och ett lag en poäng. När man börjar alltså. Mycket märkligt. Att använda sig av hemmaplansfördel på något sätt för lagen som slutade högre upp vore väldigt mycket mer rimligt.

Här har vi två lag som startar på ett poäng och förlorande lag här kan lägga ner säsongen direkt. Det är förstaplatsen allt handlar om och man kommer då vara fem eller sex poäng efter med massor av lag före dessutom. De är troligen chanslösa båda två oavsett resultat här, men vinnande lag har i alla fall fortfarande en möjlighet.

Västervik egentligen ett bottenlag

Västervik kommer upp från botten av tabellen. Med en bra avslutning och riktigt dåligt spel från några av de andra lagen lyckades man knipa den här sista platsen till slutspelsserien men de är inte bra nog för att spela här.

Södertälje inledde säsongen uselt men har sen varit ganska bra och hade mycket väl kunna sluta någon plats högre upp. De är för mig klasser bättre än Västervik och jag ser inte riktigt att de kommer strula bort den här chansen. De kommer vinna och helst ganska klart. Chansen att det kommer avgöras på målskillnad till slut är ganska stor.

Hämta en bra bettingbonus här på Betting. Ta del av alla matcher idag, tablå med sport på TV och massor av bettingtips.

  • Regler och villkor gäller
  • Ansvarsfullt spelande
  • 18+ åldersgräns

Kommentarer

Feedback