Reklam

Slutsegrare: Henrik Stenson

10 oktober 2019 at 17:00 - Golf, USA - PGA Tour - Shell Houston Open
10 okt 2019 at 08:11 (Uppdaterad 13 nov 2019 at 05:59) 10/10
32
0
Chans: 10%
Spelvärde: 125,00%
Lägsta spelbara odds: 10,00
Units: 3/10
Hit/Miss:
Betfair Sportsbook Spela nu hos Betfair Sportsbook
Houston Open - PGA touren

Vad händer? En sak som är så speciellt med PGA-touren är att det alltid är några av de bästa spelarna med. Alla de bästa är bara med i de stora tävlingarna men även i de mindre PGA-tävlingarna är några stora namn med. Det finns undantag. Som tävlingar som spelas samtidigt som en annan stor tävling någon annanstans, då kan det vara riktigt risigt. Men Houston Open, väldigt konstigt att startfältet inte innehållet åtminstone något stort namn.

Det är så illa att sladdande Henrik Stenson, som inte vunnit på hur länge som helst, är favorit och dessutom, jag tror faktiskt han vinner.

Berger, Harman, Henley, där har ni de tre främsta utmanarna. Jag vet ju vilka de är, men jag har full förståelse för om man inte vet det. De är rena medelmåttor som ofta är helt utan chans i tävlingarna men här är de favoriter i brist på annat.

Stenson var femma här förra säsongen i helt annan konkurrens. Banan passar honom riktigt bra då han inte är beroende av en driver här utan hans spoon kommer bita hur bra som helst och jag tror att han bara vinner med fyra hyfsade varv.

  • 100% upp till 1000 SEK i välkomstbonus!
  • Världens största spelbörs
  • Även poker & casino
Feedback