Reklam

Slovenien - Sverige: Båda lagen gör mål: Ja - Speltips & Rekar

Matchcenter
2 juni 2022 at 20:45 - Fotboll, Europa - Nations League - UEFA Nations League B
Stozice Stadium, Ljubljana    Ruddy Buquet
1 jun 2022 at 14:26 (Uppdaterad 2 jun 2022 at 22:39) 01/06
23
0
Chans: 65%
Spelvärde: 133,90%
Lägsta spelbara odds: 1,54
Units: 9/10
Hit/Miss: 0-2
Unibet Till Unibet
Få högsta odds på Nations League-mötet mellan Slovenien - Sverige. Få analys, rek och speltips på matchen här!

Slovenien är ingen lätt bortamatch

När Nation League-formatet presenterades för ett par år sedan var det många som var skeptiska till hela upplägget. Men med tiden har eventuella oklarheter kring Nation League försvunnit och allt fler landslag tar turneringen på större allvar. När Slovenien tar emot Sverige under torsdagen kommer vi helt klart att få se två hungriga och engagerade lag. Även om Sverige kliver in i matchen som favoriter har Slovenien stora möjligheter att sätta käppar i hjulet för de svenska spelarna. Även om det inte kryllar av välkända och stora spelare i det slovenska landslaget finns bland annat Josip Illicic, Andraz Sporar och Jasmin Kurtic som länge har visat prov på stora kvaliteter inom den europeiska toppfotbollen. Räkna med att Slovenien blir farliga med hemmapubliken i ryggen.

Läs allt om Allsvenskan 2022 här!

Sverige ogillar favoritskapet?

Ni som har följt det svenska landslaget under Janne Andersson vet att Sverige i stort sett alltid presterar som allra bäst när man går in i en match som underdogs. Ju sämre motstånd Sverige möter, desto sämre levererar spelarna på planen. Jag vet inte riktigt varför detta har varit återkommande under Jannes tid, men förmodligen är spelarna mer taggade inför de stora matcherna och därmed mer på tårna. Som tidigare nämnt kommer Sverige till denna match som favoriter, trots spel på bortaplan. Men om Sverige ska åka hem med tre poäng gäller det att Janne förbereder sina spelare väl och att de som startar tar uppgiften på största möjliga allvar. Värt att notera är att många nya spelare är med i truppen i denna match. Mest intressant är kanske Hjalmar Ekdal (ja brorsa till Albin) och Kerim Mrabti. Om kollar på pappret ska Sverige vinna denna match, men pappret och verkligenheten behöver inte alltid stämma överens.

Fler  odds och marknader på mötet hittar du i vårat matchcenter!

Slovenien fem senaste:

Qatar – Slovenien, 0-0

Kroatien – Slovenien, 1-1

Slovenien – Cypern, 2-1

Slovakien – Slovenien, 2-2

Slovenien – Ryssland, 1-2

Sverige fem senaste:

Polen – Sverige, 2-0

Sverige – Tjeckien, 1-0

Spanien – Sverige, 1-0

Georgien – Sverige, 2-0

Sverige – Grekland, 2-0

Alla speltips på sidan hittar du här!

Mitt speltips Slovenien – Sverige

Precis som alltid är det svårt att veta vart de olika landslagen faktiskt står efter många månader utan spel. Men känslan är att Janne och hans landslag alltid kommer att ha en bra känsla i truppen där alla spelare känner sig som en del av landslaget. Som tidigare nämnt är Sverige favoriter i denna match, med all rätt. Men det känns lite läskigt att spela att Sverige faktiskt vinner matchen. Jag tror snarare på en jämn match där båda lagen gör mål. Mitt speltips blir därför att matchen slutar med att båda lagen gör mål.

  • 100 SEK freebet
  • Svensk gigant inom betting
  • Specialodds på film och politik

Kommentarer

Feedback