Reklam

Slovenien - Sverige: 2

Matchcenter
22 januari 2021 at 20:30 - Handboll, World Championship
Arena: Cairo Stadium Sports Hall (neutral)    Václav Horáček
21 jan 2021 at 20:51 (Uppdaterad 22 jan 2021 at 22:04) 21/01
17
0
Chans (1-X-2): 40-0-60%
Spelvärde: 183,00%
Lägsta spelbara odds: 1,67
Units: 10/10
Hit/Miss: 28-28
Bethard Spela nu hos Bethard

Inför matchen mot Belarus var Sverige stora favoriter men efter en första halvlek som kanske var det sämsta vi fått uppleva från svensk handboll i modern tid blev det endast ett oavgjort resultat mot Belarus. Något synd med tanke på det fina spel laget visat upp tidigare under turneringen. Därför är blågult piskade att vinna mot Slovenien om man inte ska tappa greppet om förstaplatsen i grupp 4 och därmed få ett på pappret enklare motstånd i kvartsfinalen. Skulle det däremot bli förlust är situationen helt plötsligt prekär.

Missa inte vår genomgång av odds på Handbolls-VM 2021

Tankar inför matchen

Sveriges första halvlek mot Belarus var så dålig att undertecknad fick ångest av att se matchen. Men i andra halvlek såg det betydligt bättre ut och Sverige hade ledningen med en boll i slutet av matchen. Då tog Alfred Jönsson ett avslut med 15 sekunder kvar och Belarus kunde kontra in 26-26 med två sekunder kvar.

Om Sverige spelar lika dåligt mot Slovenien finns det ingen anledning för svenskar att se matchen om inte en uppskattar självskadebeteende. Inför matchen är Sverige klara underdogs och i EM senast blev det förlust med 21-19 mot samma nation.

Men vi är ändå något hoppfulla att Sverige kan hitta tillbaka till spelet laget visade upp mot Egypten. Då vann Sverige mot en av de främsta medaljkandidaterna detta VM och nå det svenska landslaget upp till samma nivå tror vi det blir seger den här gången. 

Speltips Sverige vs Slovenien

Slovenien har vunnit alla matcher detta mästerskap utom den mot Ryssland. Där blev det klar förlust med 31-25. Vid rodret har man en viss Ljubomir Vranjes som gjort ett strålande jobb och kan det svenska landslaget mycket väl.

I EM visade Vranjes att han är en coach av rang och hans lag läste sönder Sverige och vann överraskande. Bara ett år senare har Slovenien stigit duktigt i handbollshierarkin och är ganska klara favoriter inför mötet mot Sverige.

Vi tror tyvärr att VM-festen kommer av sig för Sverige och att Slovenien vinner matchen. Därför spelar vi Slovenien som vinnare till oddset 3,05 hos Bethard.

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback