Reklam

Skövde - Mariestad: 2

5 november 2018 at 19:00 - Hockey, Sverige - Division 1
5 nov 2018 at 12:21 (Uppdaterad 5 nov 2018 at 23:42) 05/11
83
0
Chans (1-X-2): 23-17-60%
Spelvärde: 109,20%
Lägsta spelbara odds: 1,67
Units: 7/10
Hit/Miss: 1-5
CoolBet Spela nu hos CoolBet
Veckans match är här igen och sänds som vanligt på Sportbladet Plus under kvällen. Den här gången är det dags för Skaraborgs-derby mellan Skövde och Mariestad där gästerna har blivit helt rätta favoriter och tror också de håller favoritskapet.

Måndagar brukar vara en ganska tråkig dag när det gäller sport runt om i landet, men hockeyettan har hittat ett sätt att förgylla denna dag för en del i alla fall. Skövde tar idag emot Mariestad i ett hett derby. För hemmalaget är såklart den här matchen kanske lite mer viktig då man halkat efter topplagen och måste ha en seger för att haka på i kampen om en plats till allettan. Jag tror helt enkelt att det kommer att bli för svårt. Mariestad har inte haft sin bästa säsong och har varit väldigt ojämna i sina prestationer, men man är bättre än Skövde. Hemmalaget har haft lite problem med skador under säsongen, men kan nu nästintill stoltsera med en full trupp. Det ska dock inte spela någon roll för Mariestad ska vara starkare ändå. Bois är dessutom fullt lag dem också.

Talar för spelet

  • Mariestad är ett bättre lag i varje lagdel. Då ska man helt enkelt klara av att vinna.
  • Historiken. Jag vet inte hur många segrar Mariestad har över Skövde de senaste säsongerna, men det är många och resultaten har ofta varit ren och skär utklassning. I säsongens första möte vann Mariestad med 7-1.

Talar emot spelet

  • Ojämnheten i Mariestad. Man har varit väldigt upp och ner den här säsongen som sagt och är inte riktigt att känna igen.
  • Mariestad är lite i ingenmansland däruppe. Långt efter Borlänge och har en bit till övriga nedanför strecket. För Skövde är poängen livsviktiga och kanske således har en lite bättre inställning och glöd?

Mariestad är ett lag som i slutändan kan vara med i en eventuell kvalserie ifall man får till det. Man har en bit kvar, men är ett duktigt lag helt klart. Ikväll får vi ett godkänt odds på dem och jag testar Mariestad att vinna under ordinarie tid till oddset 1.82 hos Coolbet.

Lycka till!

/Heden            

  • Odds som sticker ut
  • Grymt bra välkomstbonus
  • Relativt enkla omsättningskrav
Feedback