Reklam

Skövde - Forshaga: 2

17 februari 2019 at 16:00 - Hockey, Sverige - Division 1
16 feb 2019 at 23:23 (Uppdaterad 17 feb 2019 at 18:59) 16/02
62
0
Chans (1-X-2): 20-18-62%
Spelvärde: 115,32%
Lägsta spelbara odds: 1,61
Units: 7/10
Hit/Miss: 0-3
Bet365 Spela nu hos Bet365
Forshaga har inte allt i egna händer, men måste vinna för att hålla chansen att vinna serien vid liv. Skövde har inget att spela för, men är rätt svåra att handskas med på bortaplan. Värmlänningarna har dock toppform och har bra chans idag.

Talar för spelet

  • Först och främst, motivationsfaktorn. Skövdes säsong är över och man ska bara spela av de sista två matcherna. Forshaga leder serien och måste vinna sin sista match för att ha chans att också vinna serien. 
  • Skövde har lite skavanker i truppen och har dessutom släppt två tredjedelar av sin förstalina till andra klubbar. Med tanke på att resterande del av laget håller en betydligt lägre nivå så är det klart kännbara avbräck.
  • Forshaga har fortsatt toppform. Man lyckades tappa ledningen mot Arboga flera gånger och förlora tillslut, men var tillbaka på vinnarspåret senast när man avfärdade Malung simpelt.

Saker att tänka på 

  • Forshaga har vunnit båda mötena i fortsättningsserien.
  • Gästerna må vara starka för tillfället, men magkänslan säger ändå att man inte är helt att lita på trots detta.
  • Om Lindlöven leder komfortabelt i sin match mot Arboga så måste Forshaga ha tre poäng för att ens ha en möjlighet att gå vidare. Man kommer alltså satsa helhjärtat på tre poäng och förmodligen plocka målvakten vid ett oavgjort resultat också.

Läget i lagen

Skövde har haft lite bekymmer senaste veckorna och hur truppen ser ut till matchen mot Forshaga har jag inte fått fram. Däremot har man tappat förstemålvakten Viktor Andersson och framförallt deras två bästa forwards. I en tunn trupp där få producerar så är klart kännbart att man tappat två av dem som faktiskt bidrar offensivt. Forshaga har fullt lag.

Odds

Här är det samma förutsättningar som i Malung reken. Forshaga måste vinna den här matchen och Skövde har inget att spela för. Med tanke på detta så är bortasegern det givna spelet här. Oddset är spelbart just pågrund av dessa förutsättningar.

  • Regler och villkor gäller
  • Ansvarsfullt spelande
  • 18+ åldersgräns
Feedback