Reklam

Skövde - Dalen: 2

29 augusti 2018 at 19:00 - Hockey, Club Friendlies
29 aug 2018 at 17:10 (Uppdaterad 5 sep 2018 at 16:28) 29/08
37
0
Chans (1-X-2): 30-23-47%
Spelvärde: 105,75%
Lägsta spelbara odds: 2,13
Units: 6/10
Hit/Miss: 3-4 OT
Unibet Spela nu hos Unibet
Återigen erbjuds det spel på en träningsmatch mellan två lag från hockeyettan och det är samma lag som öppnade säsongen här åt oss. Den här gången är Skövde hemmalag och Dalen får en liten resa i benen. Jag tror dock på samma utgång som senast.

Skövde var förra säsongen ett lag som tog sig till allettan med nöd och näppe och sedan parkerade sig på undre halvan. Man lyckades faktiskt knipa en match av Mariestad i playoff ett, men rivalerna var starkast över tre matcher. Fullt rättvist också. Till den här säsongen är laget absolut inte ett bättre lag på pappret än vad man var förra säsongen. Man har tappat flertalet av sina rutinerade spelare av olika anledningar, men förmodligen mycket pågrund av den dåliga i ekonomin. Jag tror att laget kommer att få svårt att ta sig till allettan då den västra serien också ser klart starkare ut den här säsongen. Träningsmatcherna har inte öppnat så superbra direkt där man förlorat tre av sina fyra matcher, en av dem mot just Dalen.

Dalen däremot är en förening som nu etablerat sig i hockeyettan och nu också siktar på att ta sig till allettan för andra året i rad. Man verkar satsa lite mer och har fått in ett antal vassa namn som spetsat till truppen aningen. Förra säsongen var man bra rakt igenom, men kanske saknade den yttersta spetsen lite. Nu har man som sagt fyllt på med några killar som kommer göra avtryck. Man har öppnat säsongen bra och har tre raka vinster. Bland annat emot topptippade Mariestad på bortaplan. Matchen mot Skövde för en dryg vecka sedan var jämn, men man lyckades vinna. Jag tror inte att bortaplan spelar någon större roll.

På pappret är det inget snack om vilket lag som är bäst här. Skövde har öppnat dåligt med ett antal förluster medan Dalen har tre raka segrar och gott självförtroende i baken. Jag investerar lite på att Dalen vinner under ordinarie tid till oddset 2.25 hos Unibet.

Lycka till!

/Heden

  • 100% upp till 2000 SEK i välkomstbonus!
  • Svensk gigant inom betting
  • Odds på film och politik
Feedback