Reklam

Skövde - Arboga: 2

14 oktober 2018 at 16:00 - Hockey, Sverige - Division 1
14 okt 2018 at 11:35 (Uppdaterad 14 okt 2018 at 22:33) 14/10
69
0
Chans (1-2): 48-52%
Spelvärde: 107,64%
Lägsta spelbara odds: 1,92
Units: 6/10
Hit/Miss: 2-3
Unibet Spela nu hos Unibet
På söndagseftermiddagen är det i Skövde en viktig match i streckstriden om den sista platsen till allettan. Arboga kommer på besök och det gäller för hemmalaget att stoppa Arbogas förstafemma som varit otroligt bra.

Skövde tycker jag ändå har gjort en okej säsong såhär långt med tanke på förutsättningarna inför allting. Man har tappat flertalet rutinerade pjäser inför den här säsongen och är inte lika slagkraftiga som man var under förra året. Just nu innehar man den sista platsen till allettan, men jag blir dock väldigt förvånad ifall man lyckas ligga kvar där fram till jul. Deras motståndare Arboga hade en riktig kaossäsong förra året, men har nu kommit på banan och har nu en förstafemma utav hög klass. Något som kanske rest hela klubben litegran. Kovalonok-Semjonov-Strömberg spelade inte tillsammans senast, men att det är tre riktigt vassa spelare på den här nivån har de visat. Jag gillar inte årets Skövde på något vis och känner mig mer attraherad av Arboga. Mycket tack vare gamle Conny och Kovalonok.

Talar för spelet

  • Spetsen. Skövde har ett par gubbar som levererar, men Arbogas gubbar känner jag är vassare. Conny har levererat på hög nivå i många år, Kovalonok har bytt mijö och gör det superbra. Dessutom unge Semjonov som kommit hem. Tycker de är snäppet bättre än Skövdes spetsar.
  • Skövde höll alltså på att förlora hemma mot Surahammar och det tycker jag nästan räcker för att motivera detta. Surahammar är klart sämst i serien och inget lag ska behöva svettas mot dem ens.

Talar emot spelet

  • Arboga kanske är lite svagare på resande fot och Skövde är bättre hemma än borta. De kommer ta flertalet av sina poäng på hemmaplan.
  • Bakom Arbogas toppspelare känns det ändå rätt tunt. Man har ett par bra backar, men i övrigt känns de rätt oprövade och det är svårt att sia om hur bra/dåliga de är egentligen.

I mitt tycke känns Arboga som ett bättre lag än Skövde. De har fått lite hype kring sig med tanke på värvningen av Conny Strömberg. Dessutom har han levererat. Jag testar Arboga inklusive övertid/straffar till oddset 2.07 hos Unibet.

Lycka till!

/Heden

  • 100% upp till 2000 kr i välkomstbonus!
  • Svensk gigant inom betting
  • Specialodds på film och politik
Feedback