Reklam

Skotland - Argentina: Under 2,5 Mål

Matchcenter
19 juni 2019 at 21:00 - Fotboll, Women's World Cup | f
Parc des Princes (neutral)    Ri-Hyang Ok
19 jun 2019 at 20:06 (Uppdaterad 19 jun 2019 at 22:53) 19/06
2
0
Chans (över-under): 46-54%
Spelvärde: 116,10%
Lägsta spelbara odds: 1,85
Units: 6/10
Hit/Miss: 3-3
CoolBet Spela nu hos CoolBet

Argentinas mållösa öppningsmatch mot Japan kan visa sig ha givit en viktig poäng. Skulle man vinna här mot Skottland landar sydamerikanskorna på fyra poäng och går vidare till slutspel som en av de bästa grupptreorna i VM. Nu blir det nog dock ganska tufft att ta de där tre poäng med tanke på hur fint Skottland har spelat i sina två matcher, men chansen finns för Argentina som säkert kommer gå för 0-0 länge och ett sent segermål.

Skottland å sin sida har två stycken 1-2-förluster i bagaget. Matchen mot England var dock helt okej och även mot Japan hade man bud på mer än vad man lämnade matchen med. I nio av skotskornas 20 senaste matcher har endera lag gått mållöst, och jag tycker mycket tyder på att det blir så även den här gången.

Argentina har inte gjort ett enda mål i turneringen (0-0 och 0-1) utan har lagt sig på defensiven från första minut. Det här är dock ingenting unikt med deras VM-spel, även inför turneringen hade man svårt med målskyttet och man lyckades bara göra mål i tre av tio matcher.

Vanina Correa i det argentinska målet spelade underbart mot England och stod för sex räddningar, inklusive en straffräddning. Håller hon måttet även ikväll kommer inte Skottland ha offensiv nog att punktera Argentinas försvar.

  • Odds som sticker ut
  • Grymt bra välkomstbonus
  • Relativt enkla omsättningskrav

Kommentarer

Feedback