Reklam

Skellefteå - Rögle BK: (AH: +1,5) 2

Matchcenter
30 januari 2018 at 19:00 - Hockey, Sverige - SHL
30 jan 2018 at 09:37 (Uppdaterad 1 feb 2018 at 23:23) 30/01
36
0

Chance (1-X-2) including handicap: 46-0-54%
Spelvärde: 108,00%
Lägsta spelbara odds: 1,85
Units: 6/10
Hit/Miss: 4-1
Unibet Spela nu hos Unibet
Två lag som kommer från två raka förluster. Två lag som spelat två väldigt jämna matcher mot varandra under säs. så sent som i december. Båda lagen är i stort poängbehov och det tror jag kommer prägla den här matchen. +1,5 Rögle 2,00 på Unibet spelas

När lagen möttes senast i Skellefteå så skapade Rögle ett bra utgångsläge genom att ha en 3-0 ledning, men hemmalaget hämtade upp det i den tredje perioden, och vann sen i förlängningen. Tror inte att något liknande händer här, men väl att Rögle kan störa ett ganska ostabilt Skellefteå som inte alls får till spelet, utan agerar ytterst ojämnt.

Att laget är nedtryckt under 1,50 i denna match är märkligt då den värderingen säger att Skellefteå är bättre än t.ex vad Djurgården (och Färjestad) är hemma på Hovet (LLA) mot Rögle (DIF stängde ca 1,53) Djurgården är i mina ögon ett av fyra lag som gör upp om SM-Guldet. Det kommer inte Skellefteå göra i år.

Talar för spelet:

  • Ojämnt hemmalag, trots en stark förstafemma så har Skellefteå haft det svårt att hitta jämnheten i år. Bredden är inte alls som den varit tidigare säsonger. 
  • Rögle har vetskap att de gjort två resultatmässigt bra insatser mot Skellefteå, 4-3 SAIK efter ÖT senast och 3-4 SAIK i Ängelholm där Skellefteå avgjorde i 3e perioden
  • Poängbehov, båda lagen behöver poängen. Skellefteå vill hitta upp på rätt sida topp-6 strecket, Rögle jagar Örebro på 11e platsen och vill hålla undan för Mora och KHK, det tror jag bäddar för en jämn match där lagen inte vill bjuda på något.
  • Skadebekymmer i hemmalaget, där Bud Holloway, Pär Lindholm, Matt Anderson alla är frågetecken inför kvällen. Men det är inte omöjligt de kommer till spel ändå. Rögle saknar Williamsson, Filip Karlsson och T Matson
  • Special teams, har inte lyckats för Skellefteå helt i år, trots sin toppfemma, och faktum att Rögle faktiskt är bättre än SAIK i spel i numerärt överläge är lite anmärkningsvärt. I boxplay är däremot Skellefteå i mitten av tabellen och Rögle lite längre ner i statistiken

Talar mot spelet:

  • Lindström, Möller, Lindholm får de till det ikväll så hotar de alla försvar i SHL
  • Revanschlystna, två mindre bra insatser för Skellefteå, och laget måste upp flera nivåer för att utmana de bästa lagen i ligan. Blir det en ketchupeffekt ikväll?

Oddsen är ju det som gör att den här matchen känns extra intressant, med tanke på den lilla sannolikhet som Rögle tilldelas att vinna här. Med endast poäng i 8 matcher av 20 på bortaplan för Rögle så är det givetvis tufft att ta poäng eller vinna borta mot Skellefteå. Men jag tror inte Rögle kommer rasa ihop som man gjort ett antal gånger under säsongen. Därför känns AH +1,5 till 2,00 på Unibet som klart intressant spel. Skellefteå är allt för stora favoriter på 1X2 oddsen just nu.

 

 

  • 200% upp till 2000 SEK i välkomstbonus!
  • Svensk gigant inom betting
  • Bättre odds än de flesta

Kommentarer

Feedback