Reklam

Skellefteå - Malmö IF: 1

Matchcenter
30 oktober 2018 at 19:00 - Hockey, Sverige - SHL
29 okt 2018 at 21:30 (Uppdaterad 30 okt 2018 at 21:14) 29/10
86
0

SHL

Chans (1-X-2): 54-19-27%
Spelvärde: 108,00%
Lägsta spelbara odds: 1,85
Units: 6/10
Hit/Miss: 2-4
Betser Spela nu hos Betser
Fem raka förluster och ett Skellefteå i tung motgång. Nu väntas ny hemmamatch mot lite av ett favoritmotstånd som även har en del skador på backbesättning. Nu kommer segern!

Det vill sig inte alls för Skellefteå som värvat spännande inför säsongen. En blygsam sjunde plats i tabellen och laget har nu hela fem raka förluster och enbart spelat ihop tre poäng på dessa matcher.
Passande är då att Malmö står för motsåndet. Ett bortalag som har skadeproblem och överraskat många i inledningen av säsongen.

Vad talar för Skellefteå:
► Återigen en stark insats mot Örebro senast och ledning med 2-0 och 3-3, men trots det lyckas laget hitta en väg att förlora hockeymatcher.
Skellefteå har trots förlusterna spelat väldigt bra och det är bara en tidsfråga innan det lossnar för västerbottningarna.
Flertalet spelare som var tilltänkta poänggörare har kommit igång och R. Alvarez, E. Hedberg och J. Pudas kom igång rejält sist.
► Lågbudgeterade Malmö har överraskat i säsongsinledning. Efter ett ekonomiskt fiasko har Malmö tänkt om och med färre spetsspelare och tunga nyförvärv har laget överraskat. En andra plats i tabellen med tjugosex inspelade poäng är långt över det förväntade.
► Hårt skadedrabbat bortalag på backsidan. Flera backar är borta med backpjäsen N. Arell i spetsen. Något som kostar energi och kraft hos Malmö. 
Det börjar märkas i defensiven att det inte finns rutin fullt ut och det slarvas rejält bitvis. 
Något som ett starkt Skellefteå ska kunna straffa.
► Fyra segrar av fem senaste möten för Skellefteå. Mot Malmö har västerbottningarna tagit poäng i fem raka möten och som sagt vunnit fyra. 
Hemma i Skellefteå Kraft Arena har Skellefteå besegrat skåningarna i tre av lagens fyra senaste möten.

Vad talar emot:
► Seriens tredje formstarkaste lag och självförtroendet är på topp hos Malmö.
Malmö är i gott slag med två raka segrar och vände starkt senast mot Frölunda. 
Ett Malmö som har en stark defensiv med två bra målvakter tillsammans med ett hårt slit gör att det inte går ställa ut skridskorna.
► Något är felande hos Skellefteå. 2010-talets stora jätte är i gungning. Kräftgången är rejäl med sex raka förluster inkluderat Champions Hockey League och laget hittar nya vägar att förlora matcher.
Sist tappades 2-0 till förlust 3-4 mot Örebro och dessförinnan 2-0 till förlust 2-3 efter straffar mot Frölunda.
Det behövs inte mycket motgång för att spelarna ska börja vackla och misstro det man håller på med.

Det är dags att börja vinna igen nu Skellefteå. Tre raka hemmaförluster får räcka. Nu möter laget ett tungt skadedrabbat Malmö på backsisdan och det ska seriens bästa första kedja och övriga kunna utnyttja. Malmö har haft medstuds på sistone och någon gång tar flytet slut.

  • Pengarna tillbaka vid 0-0
  • Stort fokus på Premier League
  • Snygg sajt

Kommentarer

Feedback