Reklam

Skellefteå - Karlskrona HK: 1 (0-2)

Matchcenter
10 mars 2018 at 15:15 - Hockey, Sverige - SHL
9 mar 2018 at 20:07 (Uppdaterad 12 mar 2018 at 12:39) 09/03
73
0
Chance (1-X-2) including handicap: 50-25-25%
Spelvärde: 117,50%
Lägsta spelbara odds: 2,00
Units: 6/10
Hit/Miss: 1-1
Betway Spela nu hos Betway
Sista omgången i SHL's grundserie. Kvalklara Karlskrona ska bege sig långa vägen upp till Västerbotten och Skellefteå. En match laget helst bara vill få passerad och kommer inte ge något extra.

Inför sista omgången krigar Skellefteå för att knipa fjärde platsen i tabellen och undvika att sluta sexa och möta antingen Frölunda eller Djurgården.
Karlskrona har ingenting att spela för. Laget är jumbo och kommer få möta antingen Leksand eller Timrå i framtida kvalmatcher.

Vad talar för:

► Motivation. Skellefteå måste vinna och måste dessutom vinna med en hel del puckar för att gå förbi Färjestad. Tar dessa två lag lika många poäng i sista omgången måste Skellefteå vinna med minst tre mål fler än vad Färjestad gör. 
► Karlskrona är kvalklara och har ingenting att spela för och åka den långa resan från Blekinge till Västerbotten som kvalklara motiverar ingen. Särskilt inte när det är ett par veckor bort innan kvalmatcherna mot Hockeyallsvenskt motstånd står för dörren.
► Starkt hemmalag. Tredje bäst i serien är Skellefteå med sexton vinster av tjugofem hemmamatcher. 
Av dessa sexton vinster har Skellefteå vunnit med två mål eller fler i tretton matcher. 
► Seriens andra sämsta bortalag. Endast poäng i åtta av tjugofem bortamatcher och Karlskrona har förlorat hela nitton bortamatcher. I nio av dessa matcher har laget förlorat med tre mål eller fler.
► Hemmasegrar i Skellefteå Kraft Arena. Sedan Karlskrona tog steget upp till SHL har laget gästat Västerbotten fem gånger. Samtliga matcher har förlorats och laget har aldrig gjort fler än två mål i någon av matcherna.

Vad talar emot:

► Storspelande Johan Holmqvist. Han värvades in för att stabilisera målvaktsposten och försvarsspelet. Han har gjort det riktigt bra och senast mot Frölunda räddade han 43 av 48 skott. 
► Skellefteå har svårt att vinna med tre mål. Endast sex hemmamatcher har vunnits med tre mål eller fler och mot Karlskrona har laget aldrig vunnit med tre mål eller fler av elva möten. 

Sista hemmamatchen i grundserien. Hemmaspelarna vet av vikten av poängen och målskillnaden. 
Mot ett omotiverat och oengagerat Karlskrona ska segersiffrorna kunnas bli rejäla.

  • 100% upp till 1000 SEK i välkomstbonus!
  • Kundtjänst 24/7
  • Brett utbud av sporter

Kommentarer

Feedback