Reklam

Skellefteå AIK - Växjö Lakers HC

5 april 2016 at 11:53 - Hockey, Sverige - SHL
7 apr 2017 at 14:20 (Uppdaterad 17 maj 2017 at 14:57) 07/04

Växjös superkedja har haft det tufft

De fyra spelarna som förväntas bära Växjö i denna matchserien är Richard Gynge, Robert Rosén, Tuomas Kiiskinen och målvakten Christopher Nihlstorp. Den enda av dessa fyra som presterat är Nihlstorp som verkar hitta tillbaka till den formen han hade förra slutspelet. Men de andra tre, den fruktade toppkedjan som var den som skulle skaka Skellefteå, har inte varit delaktiga i ett enda mål på dessa två matcher. Ska Växjö klara av att vinna fyra av sju matcher måste dessa spelare ta mer ansvar och öka sin produktion.

Skellefteå har haft tur att hitta en enkel väg till mål. De har skjutit 31 skott på två matcher. Något som måste ses som underkänt även om Skellefteå visat att de ofta sätter de lägen som fås. Jag trodde inte Växjös försvar skulle hålla ihop så bra som det faktiskt gjort dessa två matcher. Med de har gjort det tuff för Skellefteå att komma in på kassen och få till bra kvalitet i avsluten.

Får hålla tummarna att det hettar till lite mer och att spelarna börjar visa mer känslor. Som gårdagens match mellan Luleå och Frölunda där tumult uppstod redan på uppvärmningen.

Om kvällens match

Match tre spelas i Skellefteå och jag tror att det kommer bli tufft för gästande Växjö att komma upp i samma nivå som laget nådde under förra matchen. Ännu svårare kommer det att bli för Rosén kedjan att få igång sin produktion just på bortaplan. Skellefteå som spelar en mogen och spelande ishockey kommer gå ut revanschsugna och göra allt för att koppla grepp om matchserien.

Tror att vi kommer bjudas på några mål i inledningen av matchen, möjligtvis från båda lagen men desto längre klockan går kommer Skellefteå att ta över mer och mer. Tillslut tror jag slutresultatet landar på 4-1.

[bookmaker_bonus id=62]

Att Skellefteå vinner ger 1.65 gånger pengarna men jag har valt att lägga en slant på över 4.5 mål i matchen till oddset 1.75 hos expekt. Trots att det bara blev två mål i den första matchen uppe i Skellefteå tror jag att båda lagen kommer våga chansa lite mer och därför öppnas spelet upp. På så sätt skapas det mer målchanser och ishockeyn blir väldigt mycket mer underhållande. Jag håller tummarna på målkalas idag!
  • Support dygnet runt
  • Bra utbud på inhemska ligor
  • Generös välkomstbonus
Feedback