Reklam

Sirius - Dalkurd: Båda lagen gör mål: Ja

Matchcenter
17 augusti 2018 at 19:00 - Fotboll, Sverige - Allsvenskan
Studenternas IP
16 aug 2018 at 09:25 (Uppdaterad 17 aug 2018 at 20:52) 16/08
33
0
Chans: 65%
Spelvärde: 106,60%
Lägsta spelbara odds: 1,54
Units: 7/10
Hit/Miss: 2-3
Bethard Spela nu hos Bethard

Sirius har verkligen hittat formen under de fyra senaste omgångarna, där man tagit fyra vinster. Två gånger om har man legat under med 2-0 mot Göteborg, men efter 90 minuters spel har man ändå lyckats vända till 3-2 seger i båda fallen. Det visar att spelarna har förtroende för varandra och då kan man åstadkomma vad som helst ute på planen. 

Dalkurd börjar halka efter ordenligt i tabellen med sina nio inspelade poäng. De har nu sju poäng upp till säker mark, vilket kommer bli tufft att ta igen om man fortsätter spela som man gjort på sistone. Man har nu fem raka matcher utan seger, varav de fyra senaste slutat med förlust.

Speltips:

Sirius spelar för tillfället en offensiv och förtroende fylld fotboll. De gör mycket mål men släpper samtidigt in väldigt många bakåt, närmare bestämt 37 insläppta, vilket är flest i hela Allsvenskan. Dalkurd är som sagt inte i den bästa formen och har dessutom tappat Buya Turay som var deras bästa spelare. Nu har man värvat in Eero Markkanen och får man igång honom så kan han bli viktig för deras överlevnad i Allsvenskan. Jag tror att Sirius ser den här matchen som ett bra tillfälle att plocka tre poäng och lyfta till säkrare mark. De kommer därför spela offensivt och förmodligen även göra mål, men vi har sett att de sällan håller nollan och det tror jag inte att de gör mot Dalkurd heller. Dalkurd måste gå för tre poäng mot lag som Sirius, så jag förväntar mig ett offensivt Dalkurd också. Jag spelar att båda lagen gör mål till 1.64 hos Bethard.

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback