advert

Silva - Deportivo La Coruña: 2 (0-2)

Matchcenter
15 juli 2017 at 19:30 - Fotboll, Träningsmatch, klubb
15 jul 2017 at 14:54 (Uppdaterad 15 jul 2017 at 21:20) 15/07

Chance (1-X-2) including handicap: 11-36-53%
Spelvärde: 121,90%
Lägsta spelbara odds: 1,89
Units: 6/10
Hit/Miss:
Betway Spela nu hos Betway
Tredje träningsmatchen på lika många dagar för Deportivo La Coruña som idag tar sig an Club Silva SD i Memorial Antonio Meirás. De vann med hela 7-0 mot liknande motstånd igår och jag tror på stora siffror även idag.

Deportivo La Coruña har spelat två träningsmatcher på försäsongen så här långt och det har varit två stabila vinster mot Racing Club Villalbés (2-0) och Arosa SC (7-0). Stora siffror i gårdagens match alltså men det borde det även varit i första matchen mot Villalbés. Det tidigare motståndet, precis som dagens motstånd, håller till i fjärdeligan till vardags och det är en otrolig klasskillnad mellan dessa lag och Deportivo. Silva SD placerade sig dessutom bakom både Villalbés och Arosa förra säsongen så jag tror en enkel resa för Deportivo idag.

Kikar vi till tidigare matcher så har Pepe Mel valt att vila flertalet av sina nyckelspelare. Trots detta har man parkerat på offensiv planhalva och skapat chanser på löpande band. Celso Borges var dock tillbaka igår och till dagens match så finns även Emre Colak, Florin Andone och Carles Gil med i matchtruppen. Spelare som borde göra lite som de vill mot den här typen av motstånd. Det här ska Deportivo vinna med klara siffror och därför spelar vi -2,5 till fina 2,30. Betway har även högre handikapp som jag kommer testa med mindre slantar, för detta kan rinna iväg ordentligt till slut.

/[email protected]

  • Kundtjänst 24/7
  • Brett utbud av sporter
  • Generös välkomstbonus

Kommentarer

Feedback